Kan dette passe inn på kjøkkenet?

Slik som det vil bli i kjelleren nå, så ser det ut som vi skal selge spisebordet. Vi har 4 stoler til det bordet, 2 nede og to på kjøkkenet. Og det er vel lettest å få solgt det med 4 stoler? Bordet og sånn er fint det altså. Men pga plassen nede så passer det ikke inn. Det blir bare i veien. Så hvis vi får solgt det da, så må vi ha to stoler til kjøkkenet.

Og da har jeg litt lyst på to slike stoler. Men vil det bli rart tro? kanskje vi bare skal kjøpe to av de vi har fra før?

(bilde fra julen, har det ikke slik der nå altså. hehe)

Hva tror dere? Kan det passe inn?

 

6 kommentarer

ewymarie

13.jan.2011 kl.22:01

Tror det blir fint med å kjøpe to av den øverste stolen jeg : )
Hva med å bare selge bordet nede å beholde alle fire stolene? Om ikke så altfor mange år har dere tross alt to mini herre menn som ikke vil sitte på barnestol mer :)
Men jeg likte stolene. Har lyst på slike selv :)

lifeofsunny

13.jan.2011 kl.22:04

Nina: Ja jeg har tenkt på det også=) Aner ikke hvor lenge de sitter på disse tripp trappene jeg? Men det er bare såå fristende for jeg har kjempelyst på slike stoler. hihi.
Men da sier jeg kjør på! Går tross alt an å kjøpe fire nye stoler også ;)

Melissa- Pseudotvillingmamma

14.jan.2011 kl.09:38

Kjøp de øverste stolene:) helt klart!

ella

14.jan.2011 kl.13:43

helt enig med Melissa-pseudotvillingmamma;o)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits