Første strøket er tatt.

Den ene veggen i kjellerstuen er malt svart. Jeg syntes ikke det ble så værst egentlig. Nå tenker jeg så det knaker om hvordan vi skal møblere der nede. Om vi kanskje skulle solgt spisestuebordet og heller fått inn en pult.

Bordet er egentlig bare i veien der nede. De eneste gangene det er kjekt med det bordet er i forhold til barnebursdag. Men da går det an å bruke en plate med ben. Svigermor har det stående som nok kan få låne da det trengs. Ja også på julaften trenger vi et stort bor, men ellers i året blir jeg sprø av å ha det der nede.

Tja vi får se hva vi gjør=) Alle veggene skal nå males her nede først, ikke svarte da. hehe. Veggene har blitt så stygge da vi har brukt den malingen vi har malt med ellers i huset. Vi visste jo at det er feil i forhold til at det er panel i kjelleren og sånn. Men siden vi hadde så mye igjen brukte vi det. Men ser jo nå at det ikke var så lurt. Men det får gå. Fort gjort å male=)

 

6 kommentarer

Så stilig!

Bondekjerring med M.E.

13.jan.2011 kl.14:52

Oj, det var sprekt gjort! :)

Må bare spørre, hvor har du kjøpt det fatet du har på headeren din, og var det dyrt??

lifeofsunny

13.jan.2011 kl.15:00

Bondekjerring med M.E.: Fatet er i fra kid, og koster 349kr. Jeg kjøpte det på 50%=) Og de har alltids 30%, 40% osv på hele butikken. Når neste runde med det er aner jeg ikke men.

Linn`s interiør og anbefalinger

13.jan.2011 kl.15:02

Gledermeg veldig til å se reultatet :D

frydogsans|

13.jan.2011 kl.17:56

Ååå, gleder meg til å se resultatet!! Har kjempe lyst til å gjøre noe sånt selv, men vet ikke om jeg tørr! Kan du ikke legge ut flere bilder? Blir kjempe lekkert! :)

lifeofsunny

13.jan.2011 kl.20:22

frydogsans|: Ja var litt skeptisk jeg og til dette, men det ble ikke så værst. Mannen har alltid ønsket seg en svart vegg eller 2. ( tror kanskje vi maler en til) Jeg er veldig spent på sluttresultatet da alt kommer på plass hvertfall=) Flere bilder skal komme.

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits