Frem med malekosten.

Nå skal det males SVART, etter mannens ønske. Jeg er jammen spent på dette ja. Bilder kommer senere så klart=)

Ha en flott dag=)

9 kommentarer

tessa

13.jan.2011 kl.11:33

hjelpes.. hva skal du male svart??! Fikk du kjøpt deg noe i fr.stad i går eller?? ;)

Kristiane Marie

13.jan.2011 kl.11:49

hva skal du male svart? ikke en hel vegg håper jeg.. ;) hehe

lifeofsunny

13.jan.2011 kl.12:49

tessa: Nei fikk ikke gjort det=( Vi dro til sverige først, og ikke visste vi at de stengte så tidlig i fredrikstad. Så vi hadde ikke så god tid da vi kom dit, men fine butikker da=) Også jeg som hadde så lyst på en sånn lykt til å henge på veggen fra lises blomster. Hun hadde jo ikke fler igjen da vi kom, huin solgte den siste rett før vi kom. Blæh, skulle dratt dit først. Vet hvertfall hvor det er da. Men kanskje de kunne bestille til meg, så jeg får ringe dit. neste gang drar vi dit først hvertfall=)

lifeofsunny

13.jan.2011 kl.12:50

Hihi dere får vente å se=) Forarbeidet er ferdig gjort nå, så nå skal jeg begynne å male. Veldig spent, men dette er noe mannen har så lyst til å gjøre, så vi prøver=)

Ramona

13.jan.2011 kl.12:58

Nå er jeg spent! :)

De sorte glassmansjettene er kjøpt på Kremmerhuset, kr 29,- pr stk. Førpris 99,-

Salg liker vi! :)

tessa

13.jan.2011 kl.13:08

Lifeofsunny; hehe.. den siste løkta til å ha på veggen ligger her hos meg!! hehe.. jeg hadde holdt den av til i går.. så samboeren min var nede å henta den i går.. for jeg ligger syk her..:(

hehe, snodig! ;)

lifeofsunny

13.jan.2011 kl.14:14

tessa: jasså så det var DU som kjøpte den ja. hehe. Nei da ikke verdens undergang, men den var veeldig fin=) Har så lyst på. Får jeg ikke tak i så finner jeg nok en annen en dag=) Heldig du da=)

tessa

13.jan.2011 kl.15:13

hehe, ja den var veldig fin . Og som deg så var jeg inspirert av camilla! hehe ;)

Ble fint med en svart vegg da!! ;)

lifeofsunny

13.jan.2011 kl.15:47

tessa: hehe ja skummelt det der, hun får oss til å bruke penger. hihi. Vel snakket med lise i blomsterbutikken i sta. Hun sa at hun skulle på en interørmesse om to uker, og da skulle hun prøve å få tak i. Håper det, jeg skulle nå ringe i slutten av mnd for å høre. Krysser fingrene inntil da=)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits