Rydd og kast.

I går ble det ikke noe blogging dessverre. På dagen var vi på besøk hos et vennepar, så var vi på middag hos svigers, og på kvelden kom lillesøster og forloveden på besøk. De hadde barnefri for første gang, så da måtte de jo benytte sjansen til å dra bort på kvelden=) De var hos oss helt til kl 02.00, vi leide film og bare koset oss.

I dag har vi holdt på med rydd og kast her i heimen. Jeg har tømt alle hyller og kasser på rommet til storebror, sortert og ordnet. Fått et ennå bedre system på tingene hans og de lekene han er for store til har lillebror fått.

Etter at ungene var i seng tok vi alt fra kottet/klesskapet på soverrommet ut. Vi har ryddet og stablett, og kastet myye. Det ble så mye bedre plass på hyllene på kottet. Vi har gjort om litt i klessystemet også, og i morgen skal vi få en hylle inn der.

Mye støv på bildet her ser jeg. hehe. Men sånn går det da man drar alt ut fra hyller osv. I morgen skal jeg gå over alt på rommet til lillebror, og rydde ferdig på soverrommet vårt.

Denne uken regner jeg også med at vi kommer til å begynne på kjellerstuen igjen, nå bare må vi bli ferdig der nede.

Ha en god natt alle sammen=)

 

5 kommentarer

Maria Christine

10.jan.2011 kl.00:43

Så flink du har vært =)

jordegaard

10.jan.2011 kl.07:40

Dette må være godt å få gjort..har litt slikt å ta tak i jeg også. Uff, men det er jo så kjedelig å rydde i skap og skuffer der ingen ser uansett;) Ha en god dag:)

lifeofsunny

10.jan.2011 kl.10:09

jordegaard: hehe ja det er akkurat det=) men da man kommer i gang er det liksom greot også.

Fruen i nord

10.jan.2011 kl.12:33

Heisann!

Så flott gangen din er! Begge våre ganger er totalt ute av kontroll! Den har så dumme mål, så tror vi må spesialtilpasse et hvert møbel:(

Også, til det klassiske spørsmålet: hvilken farge har du på veggene?

Det samme spørsmålet gjelder ang vegg fargen på soverommet deres (som også er fint - når jeg ser forbi stabelen med kasser :p )

Nå har jeg endelig fått lillemor til å sove litt, så jeg skal skyndte meg å pakke sammen klær, og nyte en kopp kaffe;)

lifeofsunny

10.jan.2011 kl.19:26

Fruen i nord: Tusen takk for det=) Ja det er kjedelig med sånne håpløse rom. gangen vår er jo ikke så "praktisk" den heller. Vi har en litt smal lang gang. Egentlig så den bare halve str i disse rekkehusene her vi bor. Men vi bygde om litt slik at den ble nesten dobbelt så stor. Skulle så gjerne hatt en stor gang med stor garderobe=) Men slik er det nå ikke.

Fargen vi har på endeveggene her i huset og i gangen heter marrakech, veldig fornøyd med den.

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits