Rosa gele`

Er det noen som har prøvd denne før? Jeg har ikke sett den før i dag. Må jo ha rosa gele` i bursdagen til mannen da. hihi.

Nå er hvertfall tannlegebesøket over, og godt er det. Huff hater å gå til tannlegen. Men det varer ikke lenge da jeg skal tilbake den 17 jan. Det var egentlig da jeg skulle dit, men så datt den store biten av.

Jeg fikk dårligere tenner etter at jeg var gravid. Men det er nå litt værre nå, og han sa det var pga medisinene jeg går på. Så så lenge jeg går på de må jeg være extremt forsiktig med sukker osv. Også jeg som er såå gald i godteri. hihi. Jeg skal få tatt alle hull nå hvertfall, og hvis det er like ille på neste kontrolltime kan jeg søke om å få dekt over avlparten av utgiftene. Det er jo egentlig ganske greit da. For å gå til tannlegen er dyyyrt. Fysj. Men men sånn er livet=)

Nå må jeg nesten få vasket badet og ryddet litt oppe, så er hele huset strøkent. Enn så lenge hvertfall. =)

3 kommentarer

Marianned

06.jan.2011 kl.13:10

Rosa gele, topp! Det skal jeg ha i bursdagen min :)

sissel/mamma31

06.jan.2011 kl.21:06

God ide til dåpen:) Takk for tips.

lifeofsunny

06.jan.2011 kl.21:07

sissel/mamma31: Ja og den var skikkelig rosa. hihi. Veldig fin farge på den egentlig.

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits