Godt nytt år alle sammen=)

Håper alle hadde en fin feiring? Det hadde hvertfall vi. Vi har på en heidundranes fest, og la oss ikke før kl 08.00 på morningen. Så vi har virkelig feiret oss inn i det nye året.

Grunnen til at jeg ikke har blogget siden, er at jeg glemte kameraet mitt der vi var. Så ingen bilder - ingen blogging. Det er jo så kjedelig å blogge om ting også ikke kunne legge ut bilder av det. Jeg får det vel tilbake på onsdag igjen, da jeg skal møte venninnen min.

Føler meg nesten litt "naken" uten kamera. hehe Jeg har jo nesten blitt like avhengig av det som telefonen. Ihvertfall etter at jeg begynte å blogge.

I dag skal julen ut av huset. Jeg begynte såvidt i går kveld, men er langt fra ferdig. Jeg kjenner at det skal bli godt å få den ut av huset nå, begynner å bli litt lei av å ha så mye ting fremme.

Har du pakket bort julen ennå?

3 kommentarer

ingerslilleverden.blogg.no

03.jan.2011 kl.11:45

Godt nyttår!

Nja, har tatt ut juletreet, resten av pynter får vi ta etterhvert..

Hehe, kamera ja, det har jeg også med meg over alt. :)

Veronica

03.jan.2011 kl.12:10

Godt Nytt År! :)

her pynta vi til jul 1.advent, så i går hadde julepynten vært fremme i over 1 mnd. så da begynte eg å rydde den bort...har litt igjen da, julestjerna i vinduet, en kjegle med lys i og adventstaker i kjøkkenvinduet + pepperkakehjerter ;)

Litt dæilig å få det litt "luftig igjen "

frufladseth

03.jan.2011 kl.14:07

Hei, jeg ryddet bort jula igår. Godt å få alt tilbake til det normale..hihi! Skjønner at du savner cameraet, ja. Jeg har også blitt avhengig etter at jeg startet med bloggen;-) Gleder meg til å se flere bilder fra deg!

Ann Karin

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits