Buzz lightyear.

Ungene har fått teipet fast en colaflaske på ryggen. De er liksom buzz i toystory 1 hvor han på slutten av filmen har en rakett på ryggen. Alt de finner på. hehe.

Tenkt at 2010 alt er over. Det har jammen gått fort, håper på et bedre år neste år. Ut i jobb igjen kanskje? Hadde ikke gjort noe det.

I kveld skal ungene til svigers, de skal sove der i natt sammen med fetteren sin. For vi skal på fæst, juhu=) I fjor la vi oss klokken 10 på morningen, eller i år blir det vel. Så vi får se hvor lenge vi holder på i natt. Jaja det er nå bare nyttårsaften en gang i året. hihi.

Hva skal du i kveld?

3 kommentarer

jordegaard

31.des.2010 kl.14:45

Så gøy med en fest på selveste nyttårsaften da:) Kos dere masse, og godt nytt år! :)

Stine - <3

01.jan.2011 kl.15:45

håper dere hadde det fint, vi var hjemme kl 7. og allikevel har vi vært utrolig flinke og støvsuget hele leiligheten, satt på klesvask og jammen har jeg fått solgt en stol på finn.no! det er ikke bare bare på årets første dag!

Villevilla

01.jan.2011 kl.21:21

Haha så genialt! Håper dere hadde en koselig feiring. Ønsker deg et godt nytt år:)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits