På badet.

For litt siden klarte jeg å miste klokken vi hadde på badet i gulvet. Vi er bare avhengig av klokke på badet. Og nå som vi ikke har hatt det på en stund, har jeg merket hvor mye jeg faktisk ser på klokken da jeg dusjer ol. Jeg har ikke funnet noen ny som jeg likte før nå.

Denne fant jeg på skeidar, og prisen på den er 129kr. Så den måtte jeg bare ha =) Det hadde sikkert ikke vært så veldig vanskelig å finne en, hadde de ikke vært for at de fleste ser veldig vekkeklokke aktig ut. Og det ville jeg jo ikke ha på badet.

Et par nye planter har også kommet inn her. De andre var ikke noe pene lenger.

Nå skal jeg spise litt mat før jeg skal re opp sengen. Hadde egentlig tenkt til å skifte på sengen i går, men det ble ikke noe av. Jaja samme det, da får vi gjøre det i dag.

Ha en flott kveld=)

 

8 kommentarer

Linn`s interiør og anbefalinger

29.des.2010 kl.21:46

Smart med klokke på badet :) den var også kjempe fin

Gunn Berit

29.des.2010 kl.21:47

Lekkert :))

DIVAMAMMA.COM

30.des.2010 kl.14:11

Fin klokke :-)

lifeofsunny

30.des.2010 kl.15:29

DIVAMAMMA.COM: Takk=)

ekornveien2

30.des.2010 kl.19:46

Jeg har også knust vår klokke på badet!! Er også helt avhengig, og selv om det er flere uker siden nå, kikker jeg stadig opp på skapet der den pleide å stå! Har fått sentrumsgavekort til jul som blant annet skal gå til klokke, men har ikke Skeidar i sentrum, og det er dumt, for den der var dritlekker!!! :)

lifeofsunny

30.des.2010 kl.20:28

ekornveien2: Ja jeg falt veldig for denne=) Jeg har leita over alt. Nesten så jeg ga opp her, før jeg så denne. Det er bare så grusomt uten klokke der. Håper du finner en du liker også=)

ekornveien2

30.des.2010 kl.20:44

Gjør sikkert det. Har endel interiørbutikker i sentrum her, blant annet Åhlens og Kremmerhuset, så jeg finner sikkert noe fint :) Venter bare på januarsalget, så jeg kan få mest mulig for pengene :) Ha en fin kveld!

lifeofsunny

30.des.2010 kl.21:44

ekornveien2: Ja det er det som er lurt=) Salg liker vi=) ha en fin kveld.

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits