De fineste julegavene vi fikk.

Det var jo såklart de vi fikk av ungene, som de hadde laget i barnehagen.

De hadde laget et juletre hver.

Storebror hadde laget en rød nisse. Og den som sitter oppi kurven der er den første tingen han laget i barnehagen. Da var han bare 2år=)

Også to "ting" til å henge opp. Hang de på bildene av de, storebror til venstre og lillebror til høyre.

Og til slutt hadde de malt et bilde hver som de har strødd glitter på. Disse har fått plass i kjellerstuen. Jeg blir så glad da jeg får slike ting. Og de blir minst like glade av å gi det til oss. De var helt i 100 da vi skulle pakke de opp. Se hva vi har laget, se hva vi har laget, så stolte=)

Av svigermor fikk jeg denne nydelige glassengelen, som nå har fått plass på fatet på stuebordet.

"Heldighvis" i år ble det ikke mye vi må bytte. Det er jo litt slitsomt å fly rundt til uka å bytte ting, alle andre skal jo det samme. Ungene fikk noen få leker som de hadde fra før. Men det blir jo somregel alltid ett eller annet. Samme det, de gleder seg veldig til å dra i lekebutikken for å plukke seg ut noe annet.

Ellers har vi ikke gjort stort i dag. Det har blitt mye tv og lek, spist julemiddag fra i går, og noe husarbeid da. Slipper jo ikke unna det selv om det er 1 juledag. Klær må jo vaskes osv.

Men nå skal ikke mere gjøres, bare sofa, tv og pc resten av kvelden.

Ha en fortsatt fin kveld=)

2 kommentarer

Englemamma&Trollmor

25.des.2010 kl.22:33

Ja det er kjempekoselig å få ting barna lager :) Selv om trollet er 1,5 år har han jo "laget" noe i barnehagen til meg og jeg er kjempestolt :) hehe

Sandra

26.des.2010 kl.15:20

Så koselig:) De er flinke.

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits