Nå er det jul i stuen.

Jeg kjenner julestemningen har kommet skikkelig her nå.

Som tidligere nevn er adventspynten byttet ut med julepynt. Så her kommer det et lite bilderas. (lysene kan se litt rosa ut, men de er jo selvfølelig røde=) )

Ungene hadde med seg hver sin pose med julegaver fra barnehagen i dag. Jeg er veldig spent på hva de har laget til oss i år. Det er vel nesten de pakkene jeg gleder meg mest til og åpne=)

Denne kvelden har gått med til rydding, vasking av kjøleskap og glasskapet på kjøkkenet. Godt med alt som er gjort i kveld, for da blir det litt mindre å gjøre i morgen. Lurer på hvordan jeg skal rekke alt jeg. Blir nesten litt tressa her jeg sitter, det er så mye som skal gjøres.

I morgen skal huset vaskes og ordnes, i får jo folk her på julaften. Vi må i butikken + litt andre små ærender. (heldighvis er alle julegavene er i boks, og de siste ble pakket inn i kveld) Ikke har vi levert alle julegavene heller. Jaja det går vel i år som alle andre år. hihi.

Nei som vanlig sitter jeg her oppe for sent, så det er på tide å finne senga nå.

Blogges i morgen=)

2 kommentarer

Jannike

22.des.2010 kl.00:42

Veldig fin og koseli julestove ja:) god jul til dokke!!!

Fruen i nord

22.des.2010 kl.12:12

Ååh så flott juletreet ditt har blitt:) Jeg har hatt det så travelt de siste dagene, har hatt tullemor aleine noen dager, så har ikke fått tid til å nette i det hele tatt:(

Jeg er litt lei meg for at jeg ikke får blogget noe meire i år (ser det ut som), siden kameraet og pcen ikke vil jobbe i lag, det samme gjelder mobilen min. Så dermed vil jeg gjerne ønske deg god jul nå, og godt nytt år:)

Her i huset blir det jul og dåp de kommende dagene, så det er mildt sagt travelt!! Hehe.. Men det skal a gå på et hvis:)

Koselig å bli kjent med deg gjennom bloggen din:)

Juleklem fra Fruen i Nord:)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits