Et ferdigpyntet juletre.

I dag har vi pynta treet og bakt litt julekaker. Planen med årets tre var sølv og rødt. Men da vi skulle pynte treet så ville storebror apsolutt henge opp disse gull kulene. Så jeg måtte jo la han få lov til det. Følte meg litt slem hvis jeg skulle nekta han.

Jeg føler at jeg burde hatt noen flere kuler og muligens noe mer glitter. Kanskje jeg kjøper det, eller kanskje jeg skal vente til neste år. For da vil det nok komme masse fint igjen. Litt kjedelig å ikke kunne kjøpe noe da=)

Ungene har pyntet og ordnet, og bestemt mye over hva som skulle hvor. Det ble litt "skeiv" fordeling, og noen klaser her og der. Jeg har flyttet på noen kuler, da den ene siden nesten ikke fikk noe. Men jeg har prøvd å ikke forandre for mye, da ødelegger jeg jo det fine de har gjort. Var veldig stas å bli løftet opp for å henge kuler høyt oppe, så det er litt mere oppe enn nede, men men det er jo det som er skjamerende da=)

Disse gullkulene MÅTTE bare på treet i år. Det var bare de kuleste. hehe. Og de måtte henge ved siden av hverandre, fordi at de var bestevenner.

Som storebror så lillebror. Han er en liten kopimaskin. Så da tok han to kuler og hang ved siden av hverandre også. hihi

Vel da var det gjort, så får jeg håpe vi får lys i stjerna i morgen da. Fant ingen skjøteledning i dag.

Dagene går for fort nå. Jeg har så mye som skal ordnes. Og med syke barn har jeg ikke fått gjort alt som var planen. Men det er nå ikke noe å gjøre med det. Julaften kommer på fredag uansett om man er ferdig eller ikke=)

Nei nå er klokken masse igjen, så man får finne senga.

God natt=)

5 kommentarer

villabeige

20.des.2010 kl.23:53

Så fint det ble. :) Her skal vi pynte juletreet på kvelden lillejulaften. Neste år skal barna få være med. De gleder seg sånn til å se treet ferdig pyntet på juleaften. :)

ingerslilleverden.blogg.no

21.des.2010 kl.00:05

Det ble jo fint. Så koslig å pynte tre med ungene. <3

Er en egen stemning. Gleder meg til å pynte vårt.

Må kjøpe pynten etter jul vett du, da kommer alt på halv pris. ;)

jordegaard

21.des.2010 kl.10:09

Så flott treet deres ble! Stor stas med treet på plass:) Ha en fin dag, og en god jul:)

lifeofsunny

21.des.2010 kl.14:06

ingerslilleverden.blogg.no: Ja det er det=) Har vært ute og gjort siste innspurt i dag. Så det var mye salg allerede. Men venter til neste år jeg. Har jo kjøpt noe i år. Så da kan jeg unne meg litt mer da=)

lifeofsunny

21.des.2010 kl.14:06

jordegaard: Tusen takk for det=)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits