Juletreet er på plass

Vi hadde tenkt til å pynte treet på onsdag, da vi er borte torsdag, og fredag er jo julaften=) Men fant fort ut at det er litt kjedelig å vaske huset for så å begynne med dette.

For vi måtte jo sage og styre for treet var jo for høyt, så en del bøss i stuen ble det ja. Så godt jeg ikke har nyvasket hus i dag. hehe.

Det er jo ikke pyntet i og for seg. Vi har bare gjort det klart ved å finne høyden vi ville ha, fått på stjerne, lys og glitter. Lurer litt på om jeg skulle hatt litt mer glitter? Eller kanskje det blir for mye. Stjerna er det ikke lys i ennå, da vi må rote frem en skjøteledning.

I morgen kveld tenker jeg at vi pynter treet ferdig. Ungene vil jo gjerne være med på det så klart, ellers hadde jeg bare gjort det i kveld=) Veeldig fristende, men jeg får la det være.

Da vi kappet av en del av stammen, ble det en del grener til overs. Jeg fant frem en vase, og danderte det oppi den med litt pynt på. Denne tenkte jeg å ha i kjellerstuen. Så får håpe den holder seg til fredag hvertfall. Men det gjør den sikkert med litt vann og sukker, så liker den seg så godt så=)

Ikke det beste bilde, og litt rot ved stuebordet. hehe, men dere ser da treet.

Vel nå skal jeg rydde litt her før jeg tar kvelden. Denne uken har vi nok å gjøre hvertfall, gleeder meg til fredag ja=)

Ha en god natt alle sammen=)

7 kommentarer

Helle Cecilie

20.des.2010 kl.00:02

Så flott tre:))

lifeofsunny

20.des.2010 kl.00:02

Helle Cecilie: Takk for det=)

Jannike

20.des.2010 kl.00:11

Veldig tett og fint tre! Blir nok stas for barna å då pynte ja;)

Gunn Berit

20.des.2010 kl.07:36

Ett flott eksemplar ja

Tvilling mammsen <3

20.des.2010 kl.10:21

Kjempe fint juletre :) Håper vi finner et like fint et :)!

Jannike

20.des.2010 kl.10:46

sv: hihi ja godt fornøgd med walk-inet;);)

20.des.2010 kl.23:17

Treet var kjempe flott:)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits