En titt på julebordpynten.

Tenkt at det bare et et par uker igjen til julaften. Oi oi som jeg gleder meg, hihi. Det er mye som skal ordnes fremover nå ja. Jeg har fortsatt ting igjen som skal ordnes. Pynten som skal være på middagsbordet på julaften er i boks nå.

Ellers er jeg nesten ferdig med julegavene også. Bare noe småtteri igjen. Men nå som jeg vet hva jeg skal ha, er det litt lettere.

Vel julebordet bil bestå av rødt og hvitt med litt sølv. Ja også litt "ekte" granbar fra Nille. hehe. Gleder meg veldig til å dekke bordet i år. Jeg ser det for meg, men om det blir som jeg ser for meg det er en annen sak. hehe.

Har du begynt å komme i mål med alt som skal gjøres om dagen?

2 kommentarer

ingerslilleverden.blogg.no

12.des.2010 kl.21:49

Så koslig bord da.

Jeg tenkte gjøre godt rent i morgen, og kanskje pynte litt da , om jeg rekker det. Har ikke pyntet noe. :)

FrydogSans

12.des.2010 kl.21:50

Jøss, ferdig alt :O Jeg har ikke begynt engang, men har heldigvis ikke så mange å handle til :) Det går fort til julaften nå ja, gleder meg :) Men mangler fortsatt litt julestemning. Hihi.. Ha en fortsatt fin kveld!

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits