Juletrepynt fra Nille.

Jeg syntes Nille har så mye fint jeg. De har kommet seg mer og mer den siste tiden, og det liker vi=) Mye fint til en billig penge.

I år skal vi prøve å ha ordentlig juletre i hus, og ikke plastikk. Men kulene må nok fortsatt være plastikk, og ikke noe dyre greier. Vi har jo en katt som syntes det er rasende artig med juletre. hihi. Han er ikke så ekstrem nå som han var, men han må nå bortpå det.

På Nille fant jeg disse julekulene, og da ble det brått 4 pakker med hjem. Syntes de var enkle og fine.

Jeg har i år funnet sånn glitter jeg ville ha. Jeg vil ikke ha de for tykke, så endelig fant jeg noen tynne på clas ohlson til 15kr pakken. Ikke akkurat dyrt da=)

Juletrefoten er også kjøpt inn, stjerne og lys har vi fra før. Gjett om jeg gleder meg til å pynte treet med familien min i år=) Dagene kan nesten ikke gå fort nok frem til det. Og samtidig sakte nok slik at man rekker alt som skal gjøres. hehe.

2 kommentarer

FrydogSans

12.des.2010 kl.21:52

Ja, de var jo faktisk veldig fine! Ikea har også en del fin julepynt syns jeg :)

Hanne på Landet

14.des.2010 kl.06:42

Knallfine julekuler, faktisk. Nille har utrolig mye fin julepynt i år! :)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits