Endelig ferdig med å pynte.

I morgen skal storebror feire bursdagen sin med både barnebursdag på dagen, og voksenbursdag på kvelden. Så det blir full rulle hele dagen i morgen. Vi har vasket og ryddet huset, og pyntet i kjellerstuen. Sliten nå, så det skal bli godt å legge seg ja.

Jeg hang ballonger i taket over bordet, slit at det liksom ble en "lampe". hihi. Mamma har laget buzz romskip, (kake) så i morgen blir det toy story bursdag for alle penga. Kaken er kjempefin, gleder meg til han får se den. Bilde kommer så klart i morgen.

Nei NÅ må jeg legge meg.

Blogges=)

3 kommentarer

Elisabeth

11.des.2010 kl.11:39

Var gjennom det samme forrige helg med min datter som ble 4 år. Skikkelig maratonopplegg med to selskap på samme dagen, nesten så jeg fortsatt ikke her kommet meg. Lykke til :-)

Fint pyntet forresten.

lifeofsunny

11.des.2010 kl.20:14

Elisabeth: takk for det=) ja nå er det endelig over, og man kan trygt si at mor i huset er sliiten nå ja. Puh, så sofaen resten av kvelden ja.=)

Tale

12.des.2010 kl.16:05

Hei, jeg tenkte på deg når jeg leste dette innlegget angående å male møbler http://www.harmonisklykke.com/2010/11/fr-etter-sjenk.html. Ville bare tipse deg, det ligner jo veldig på din sjenk, og kanskje kan det inspirere mannen din hvis du lengter etter å male? ;)

- Tale

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits