Mine fat er pyntet med...

I dag fikk jeg disse to t-lys holderene av svigermor. Det er de samme jeg hadde der i fra før, bare at disse var i sølv. Jeg syntes disse er så flotte, så jeg ble veldig glad for det. De står nå på adventsfatet i stede for de svarte.

Så var det, det da at jeg måtte finne en plass til de to svarte jeg hadde fra før.

Jeg prøvde litt her og der, før jeg kom på at mamma har jo bursdag snart. Og i den anledning har jeg jo kjøpt inn noe. Blandt annet dette fatet fra nille. Så jeg måtte prøve da, og det var for fint til å ta det vekk igjen. Så det ser ut som det får stå der det står ja. hehe. Men det får gå, da får jeg svinge innom en dag og kjøpe et nytt til henne. De hadde jo mange igjen så. (dette er da på kjøkkenbordet)

Til uken skal jeg pynte til jul, gleder meg til det=) Litt pynting har det jo blitt, men jeg er ikke ferdig. Har eentlig en del igjen, og det får komme frem over helgen=)

3 kommentarer

ingerslilleverden.blogg.no

09.des.2010 kl.22:34

Så flott det ble, kjempe koslig med slike gaver.

Hehe, du får kjøpe et nytt et til din mor ja. ;)

Ha en fin kveld videre. <3

jordegaard

10.des.2010 kl.07:41

Så fint det var! Gleder meg til å se da du har julepyntet;)

Fruen

10.des.2010 kl.19:08

Ååh, du er så flink til å ordne altså! Jeg blir helt misunnelig på deg jeg!! Og iveren du har etter å male ting altså! Du hadde vært hjertelig velkommen her med målekosten! Hihi!!

Vi ordner litt i gangen vårres nå, håper vi blir meir fornøyd med den nå! Ellers så er det lenge siden jeg har blogget fra stuen vår! Tror jeg skal gjøre det ikveld eller i morra jeg:)

Ha en flott helg!

Klemklem fra Fruen i Nord:)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits