Tv veggen.

Ja da står lampebodene her i hvitt da. Hmm tja hva syntes man? Jeg vet ikke helt jeg. Men å male de igjen gjør jeg ikke. hehe.

Bildene ble kanskje litt mørke men.

Jeg har funnet frem noen julekuler i sølv og rødt som jeg puttet opp i denne glassvasen. Det ser jammen ut som jeg skal kjøpe litt ny juletrepynt i år. Jeg trodde jeg hadde mye mer enn jeg hadde. Det blir nok sølv, hvitt og rødt jeg vil ha på treet. Og av sølv og rødt som jeg hadde var det kun disse kulene. Ellers var det litt blå og gull. Gull er jo greit, men de blå, nei de vil jeg ikke bruke.

Så en tur på plantasjen får det bli snart ja. Vi skal ha bursdag for eldstemann på lørdag, så jeg har litt og ordne om dagen. Jeg har ikke vært hjemme i hele dag nesten, så jeg har ikke fått gjort stort. Så nå skal det ryddes litt og i morgen skal det vaskes.

7 kommentarer

Jeg syntes det ble kjempefint! Nå har du liksom en gyldentråd i hele stua. Me like :D

Mamma'n til Angelica

09.des.2010 kl.21:19

Kjempe fint :D

lindajulie

09.des.2010 kl.22:03

Synes det er finest med hvitt. Koselig med den vasen med julekuler - veldig dekorativt.

lifeofsunny

09.des.2010 kl.22:29

Nina: Takk for det=) Ja det passer vel litt mere sammen her nå. Det er jo egentlig ganske mye som tar opp de hvite lampebordene. Hvitt stuebord, hvite puter/pledd i sofaen, hvit puff, hvite gardiner, også har jeg jo hvit duk på skjenken ved trappa. Så det går vel litt mere inn i hverandre kanskje?

veldig rart med hvitt nå som de har vært svarte, men blir vel vandt til dette=)

jordegaard

10.des.2010 kl.07:46

Det ble kjempe fint! Og hvis jeg skal være helt ærlig så tror jeg at jeg synes at det var finest med hvitt.. Håper du er fornøyd selv også da:) Ha en fin dag!

Elisabeth

10.des.2010 kl.10:01

Du har et nydelig hus.

Men jeg er fortsatt av den mening at er det noe en sliter med å få til å passe inn av interiør så fjerner en det inntil en får en bedre ide. Men det er nå min personlige mening ;-) Ha ei fin helg.

Hanne på Landet

14.des.2010 kl.06:43

Jeg synes dette ble kjempefint! :) Mye bedre med lampebordene hvite... :)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits