Stuen før og etter.

Eller hvertfall nesten. Sånn var det jo med svarte lampebord.

Også fant jeg et gammelt bilde av stuen hvor det ennå var hvitt. Her hadde vi heller ikke kappet av under bordet ennå.

Så da jeg ser på det nederste bildet her så tenker jeg at det finest med hvitt pga eikemøblene.

Eller hva syntes du?

16 kommentarer

Everest

07.des.2010 kl.23:29

Blitt veldig fint hos dere =)

Elisabeth

08.des.2010 kl.10:00

Hei!

Hadde jeg vært deg så hadde jeg fjernet de to bordene som du er så frustrert over. Sett en stor blomst eller noe annet fint i hjørnet der. Og hvis du synes det blir for mørkt uten lampen, så kan du kanskje finne en fin pendel å henge over, men ser at du har egentlig god belysning i den delen av stua, så det er ikke sikkert det er nødvendig. Det var nå bare mine tanker ;-)

lifeofsunny

08.des.2010 kl.10:03

Elisabeth: hehe ja du sier noe=) Men liker de jeg. Det er bare det at det ble litt mye blanding her nå etter at jeg malte de svart. Så det var enten å få de hvite igjen eller gjøre noe med stuebordet.

Elisabeth

08.des.2010 kl.10:10

Finn en annen plass å ha de :-)

Helt ærlig så tror jeg de vil bryte med det andre du har uansett hvilken farge de har.

Ellers har dere det veldig fint i huset deres og du har vært en stor inspirasjon for meg.

Hjelpes meg... jeg kjenner at jeg har blitt hissig på å få fjernet de to bordene ... er jo ikke min business i det hele tatt...

Du gjør jo så klart akkurat hva du vil i din egen stue :-)

lifeofsunny

08.des.2010 kl.10:18

Elisabeth: hehe huff da=)

Men hyggelig at du liker bloggen da. Ja det er noe dritt dette her. Føler det meste ikke passer sammen i stuen her om dagen. Er inne i en periode hvor jeg syntes alt bare er blæh uansett hva jeg gjør med det. Men jeg får nå prøve å sette de plass da de er ferdig malt først hvertfall=)

Jeg føler det blir så tomt uten, men det er nok fordi jeg er vant til å ha det der.

Marianned

08.des.2010 kl.12:26

Jeg synes det ble bedre når du fikk malt dem :) Veldig fin stue! :)

cilie

08.des.2010 kl.12:49

Syns hvitt var finest e altså :)

lifeofsunny

08.des.2010 kl.14:46

Marianned: Tusen takk for det=)

FrydogSans

08.des.2010 kl.15:56

Syns det var kjempe fint med hvit, det passet mye bedre :)

08.des.2010 kl.16:15

Hehe skjønner at det irriterer deg altså. Jeg er akkurat på samme måte. Når jeg først begynner å se noe jeg ikke syns passer inn, så klarer jeg ikke å slappe av før jeg finner ut av hva jeg skal gjøre:) Å da vil jeg gjerne ha det gjort fort..hehe. Men jeg synes også det var en større helhet i stuen når de var hvite. Det tar igjen både gardiner og salongbord:)

Therese

08.des.2010 kl.17:43

Synes det var fint med sort på de bordene:)

DIVAMAMMA.COM

08.des.2010 kl.19:58

Hvitt!:-)

mittlunerede

09.des.2010 kl.09:32

hmm, likte de når de var hvite best :)

Tonje

09.des.2010 kl.09:33

Heisann :)

Jeg syntes det var kjempefint med de mørke. Det ble litt mer kontraster. Men så liker ikke jeg hvite møbler da, og plages selv med stuebord i eik.

Therese

09.des.2010 kl.19:04

Hei igjen, ser at det står at du har en katt, da kom jeg til å tenke på en ting! Jeg ser at du har div pyntegjenstander og planter rundt omkring. Jeg har selv to katter, noe som er utrolig slitsomt i og med at jeg må rydde vekk alle planter og pynteting som ikke står på et trygt sted, for eks på stuebordet. Greia er at kattene spiser opp plantene mine så fort jeg snur ryggen til, og om natten raser de over alle bort og møbler i stua, og river ned alt de kommer over. Gjør din katt det? Jeg er snart helt desperat og vurderer å gi bort kattene, men er jo glade i de, bare veldig synd at de ødelegger så masse... Klart, de er jo ikke så gamle, den ene 1 år og den andre et halvt... Hmpf

lifeofsunny

09.des.2010 kl.22:24

Therese: Ja det stemmer vi har en kattepus i hus=) Han er 5 år nå, så har nok rast fra seg litt. Det første året var litt slitsomt. Han kan jo være slitsom i dag og, men da er det fordi han kjeder seg. Og spesielt nå som det er så kaldt er han bare inne. Og da kan han bli litt klengette ja. Går i bena våres, legger seg oppå det vi driver med osv. Men han er nå søt da. hehe.

Uansett før så klatret han i gardinene, så de ble jo helt ødelagt. Løp i sofaen, så den fikk kloremerker. Han spiste på noen planter også. Han er ikke slik nå. (heldighvis) Men det første året er de gjerne sånn. De er jo bare "barna" hihi.

Så jeg syntes det er deilig å kunne ha ting i fred nå ja. Noen ganger "klikker" det for han, og han løper som en tosk rundt her. Men det er ikke ofte det blir sånn lenger. Men jeg vet nå at man får kjøpt sånn "fy" spray i dyrebutikken. Den kan man spraye på ting man ikke vil at katten skal røre. Vi prøvde det, og det funket. Vi måtte dynke juletreet i det, det første året for å si det sånn. hehe. Hvis ikke hadde vi julekuler i hele stuen på morgenen.

Vi har hatt plastre frem til i år, nå tenkte vi å prøve et ekte tre. Han har jo roet seg litt på de greiene der. Man får også kjøpt katteplante, såkaldt kattegress i dyrebutikken. Denne kan de bare knaske på uten at det er skadelig for de. Man får også kjøpt katnip som er tja hvordan forklare, ser nesten ut som krydder. hehe. Det kan man ta på leker og div som de får lov til å drive med. Katter blir helt vill av den lukten. For oss lukter det ikke noe særlig da.

Oi dette ble veeldig langt, men vet hvordan du har det ja. Kan bli litt slitsomt i lengden.

Lykke til=)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits