Male, male, maale.

Åh gjett om jeg er lei da? hehe Det er jo ikke akkurat lenge siden satt å malte disse. De blir ikke malt omigjen nå for å si det sånn. Det noe møkk å male disse hyllene for å si det rett ut.

Jeg malte jo den ene stolen og blomsterbordet svart også da dette ble malt. Men det skal ikke bli hvitt igjen altså. Det står i kjelleren, så det måtte bli svart for å passe inn der uansett.

Blir det ikke bedre og mer "helhet" i stuen nå, så får det jammen bare være altså. Jeg har malt to strøk i dag, selv om jeg burdet venta til i morgen med det andre. Det skal jo stå så og så mange timer først. Men den droppa jeg gitt. I morgen blir det et strøk til ,og da var denne saken ute av verden. Og jammen skal det blir godt=)

Snart blir det mere julepynting her i huset og. Og hvis det ikke er bikkjekaldt neste helg, så skal vi ut i skogen med hest og slede for å hugge juletre. Det blir koselig=) Jeg gleeder meg til julaften og 1 juledag. Det er såå koselig.

Håper alle har hatt en flott dag=)

2 kommentarer

Blir så fint atte! :D

Frøken Gjøvaag

08.des.2010 kl.07:40

Blir kjempe fint!

Kom gjerne en tur innom her også . masse å male :)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits