Hvis jeg maler det hvitt igjen, blir det bedre da tro?

Snart så blir dere vel lei av å høre om mine møbelproblemer. hehe. Det begynte vel egentlig i sommer da vi fikk ny sofa pga reklmasjon på den vi hadde. Da passet ikke teppet til, det ble alt for lite til denne sofaen. Og med nytt teppe ble det helt feil med det borde vi hadde. Derfor malte jeg bordet i kjelleren også byttet vi om.

Også er det disse småmøblene da. Jeg satt egentlig å tenkte på om jeg burde malt de hvite? Det ene har jo vært hvitt men. Det går fort bare man sette i gang. Jeg ønsker så veldig å ha mørke møbler, men pga eikemøblene blir det bare tull her.

For hvis jeg maler lampebordene, så vil det jo bare være sofaen som er mørk, resten blir da hvitt og eik. Tror dere det hadde blirr bedre? I forhold til å styre med nytt stuebord. Jeg har jo maling så. Kanskje det blir litt mere helhet da?

12 kommentarer

Bondekjerring med M.E.

07.des.2010 kl.00:58

Viss du vil ha min mening, så tror jeg ikke det blir noe bedre dersom du maler de hvite (IKKE AT DET ER STYGT NÅ ALTSÅ!!!) Misforstå meg rett. Det er blandingen som blir feil. Dersom jeg skulle gjort noe, så hadde jeg byttet ut eikemøblene. Faktisk! Men det er min mening da. Nå har jeg en stue full av blanding, og er ikke så nøye på det, men siden du spør så... :p

Christine

07.des.2010 kl.01:05

Jeg ville enten byttet ut eikemøblene, eller malt de hvite :) Syns det er kjempe gøy å lese om dine "møbelproblemer" siden jeg selv er interiørkonsulent :)

Angelida

07.des.2010 kl.06:28

Jeg ville ha malt de hvite også evt. byttet ut eike møblene på sikt. Hehe, lykke til :-)

Hanne på Landet

07.des.2010 kl.07:10

Jeg hadde fikset eikemøblene, så de også blir mørke, om du har lyst på mørke møbler.. :) Stuebordet kan du jo også gjøre mørkt, når du har tid. :) Bare fantasien som setter grenser her... :)
Huff... stakkars deg! Blir vel ikke noe mer klok på dissa rådene vi kommer med. Ser det er en del delte meninger her, for å si det sånn.
Personlig er jeg mer glad i hvitt enn svart når det kommer til tremøbler. Så jeg syntes det var veldig fint når du hadde lampebordene hvite. Det at sofaen ble det eneste mørke gjorde ingenting siden du fylte den med puter, lammeskinn osv. Det ble liksom en gyldentråd i det hele.
Lykke til! Skjønner det er vanskelig... Lider tross alt av samme syndrom selv :P

Tale

07.des.2010 kl.09:50

Hei!

Jeg hadde malt de hvite! Tror det hadde blitt en større helhet i stuen din, og det at sofaen din er mørk gjør jo ikke noe, du kan jo fylle den med lyse puter og tepper :) Du kan jo også bytte til noen mørkere gardiner for å ta igjen sofaen litt. Kan være fint med mørkere gardiner på vinteren :)

Spennende å følge med, så du må oppdatere oss på hva det blir ;)

ella

07.des.2010 kl.09:52

jeg tror nok jeg hadde malt de hvite;o) Men hvis du ønsker alt sort, hvorfor maler du ikke eikemøblene?. Jeg har akkurat malt mine (rådyre!!!) eikemøbler hvite og det ble kjempefint. Var litt redd de skulle bli "ødelagt", men angrer ikke;)

07.des.2010 kl.09:56

Hvitt og eik passer mye bedre sammen enn svart og eik, men det er min mening=)

Nina

07.des.2010 kl.11:01

hva med å male eikemøblene?

lifeofsunny

07.des.2010 kl.12:08

Tusen takk for svar alle sammen=)=)

Nesten så jeg begynner å bli lei meg selv her nå. hehe. Herregud altså. Er det mulig liksom=)

Men ja jeg har tenkt på å male eikemøblene, men det tror jeg ikke mannen går med på gitt. Jeg syntes bare det er for mye blanding i stuen nå. Og det som er dumt med glasskapet er at det vil bli eikekant rundt glassene som jeg ikke får malt. Så jeg lurer på om det vil se litt rart ut da. Glassene får vi ikke tatt ut tror jeg.

Hmm jammen ikke lett dette. Huff, lyst til å hive ut alt utenom sofaen, puffen og teppet og begynne på nytt. hehe. Men det koster penger så.

Christine

07.des.2010 kl.15:03

Du kan jo laste opp bilde av stuen med møblene i jotun fargevelger, på jotun.no.

Så kan du jo "male" møblene både mørke og lyse, slik at du får sett hvordan det blir :) egentlig er det jo et program for vegger, men går helt sikkert an å gjøre det med møblene også..

Kanskje det blir lettere å bestemme seg da ;)

tessa

07.des.2010 kl.19:48

Jeg hadde kjøpt eike bord jeg.. og kanskje tatt bort de to små bordene du har på hver side.. Det ville blitt fint ;)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits