Så var det 2 Søndag i advent allerede.

Tiden flyyr ja.

Vi var jo på julebord fra fredag til lørdag, så i går orket jeg ikke blogge. Var såå sliten, herremin. jeg hadde nesten glemt hvordan det var å drikke. Hehe. Jeg har jo vært livredd for å prøve å drikke etter at jeg fikk angst. Jeg har prøvd 3 vinglass så vidt det er. Men på fredag så drakk jeg, og det gikk så fint atte=) Og jammen var det gøy og. hihi. Ikke bare å drikke, men hele festen.

Jeg har jo vært edru på alt som har skjedd den siste tiden, og jeg må si det er mere gøy å være litt i farta med de andre. Jaja det er jo ikke så ofte, og selv om man har fått barn så må man kunne ta seg en fest. hihi.

Uansett nå er det ikke lenge til pappa kommer på besøk. Storebror i huset blir 5 år i morgen. Så morfar kommer med pakke i dag. Han skal ha selskap i morgen kveld, og neste helg. Jeg har nå vasket badet, skal bare rydde litt og dra over gulvet så er vi klare=)

Blogges senere i kveld=)

Én kommentar

Bondekjerring med M.E.

05.des.2010 kl.15:37

Så bra at du koste deg! :)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits