Jul på kjøkkenet.

Roting i julepynten resulterte i mer jul i hus i dag.=) Klarte ikke dy meg, så det ble litt mere pynting. Det ble også en tur på plantasjen for litt julestjerner og annet pynt.

Hyllen på kjøkkenet har blitt pyntet i dag.

Og en engel har fått plass i vinduskarmen.

Jeg tenkte jeg skulle ta bilder i stuen også, men batteriet på kamera måtte visst lades. Det har blitt noe mer jul i stuen, i gangen og på gangen oppe. Ferdig pyntet er det ikke her, men det kommer nok litt etter litt. Nå skal jeg gå ut å sette lyt på det lille treet jeg har på trappen. Jeg har kjøpt lys til det i dag også=) Bilder vil komme selvfølgelig=)

6 kommentarer

Jannike

02.des.2010 kl.23:04

so fint du har det:D

lifeofsunny

02.des.2010 kl.23:13

Jannike: tusen takk for det=)

Tina

02.des.2010 kl.23:46

Hei. Du har en fin blogg og et fint hjem,og jeg leser bloggen din daglig:) Men jeg har et spm: Hvor har du fått tak i hyllen du har på kjøkkenet,og hvor lang er den?;)

lifeofsunny

03.des.2010 kl.00:11

Tina: Hei takk for det=) Hyggelig å høre. Den har jeg kjøpt på skeidar til 99,50kr. Den jeg har er 60cm lang. Men jeg tror også de selger en som er lenger.

Du finner den her=) Blanca hylle heter den.

http://www.skeidar.no/varekatalog/kategori/1008/81

Tina

05.des.2010 kl.15:35

Da skal jeg dra dit å se:) Tusen takk:) Forresten så har jeg et spørsmål til også. Jeg trenger en lampe over barløsningen ved kjøkkenbenken, og har vurdert den takpendelen du har over stuebordet en stund. Men er litt i tvil om det er nok lys eller om den er mest til pynt. Hva tror du, som har den? Lyser den godt nok opp så vi kan sitte ved kjøkkenbenken å lese avisen feks? hehe.. Er ikke store plassen som skal lyses opp egentlig, to barkrakker og en benkeplate på en meter..

lifeofsunny

05.des.2010 kl.16:25

Tina: Vi er veldig fornøyd med den lampen=) Den er fra bohus og koster 799kr var det vel. Men jeg mener å ha sett at de har hatt, eller har tilbud på den nå til 599kr=)

Den lyser opp ganske greit egentlig. Vi merket forskjell da vi fikk den over bordet, hvor mørkt vi egentlig hadde det borti kroken der. Så jeg vil tro at det blir nok lys=)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits