Hva kan jeg gjøre med stuebordet??

Disse eikemøblene altså. hehe. Jaja jeg får jo ikke lov til å kvitte meg med de, så da må jeg gjøre det beste ut av det. Det var jo derfor jeg laget disse lampebordene, og malte de mørke. Men så er det stuebordet. Jeg syntes det er  fint i hvitt. Og jeg syntes det er fint til sofalroken. Men da man ser på helheten i stuen, så passer det vel ikke helt inn akkurat nå?

Jeg funderer og tenker på hva jeg kan gjøre. Burde vi rett og slett bare fått inn et eikebord? Male hele bordet mørkt? Slipe ned toppen og male den mørk, mens vi beholder bena hvite? Ha hvite ben med en eiketopp? Ha mørke ben med eiketopp? Nei ikke vet jeg altså. Det billigste er jo å male det, men blir det noe fint med helt mørkt bord her da tro? Hmm tenke, tenke.

Eller skal jeg kanskje la det være? Hva syntes du hadde passet best inn her nå?15 kommentarer

Oi det var vanskelig:P hehe. Men jeg ville ikke hatt eiketopp og hviteben. Når jeg ser på sofakroken passer det veldig godt inn. Når jeg ser på helheten er jeg enig med deg at det skiller seg litt ut. Hadde kanskje vært fint å malt det sort. Du har jo det hvite teppe under som lyser opp. Men samtidig er jo det veldig fint i hvitt. Du ble sikkert ikke noe klokere, men dette var vanskelig. Kanskje du skal bare la det være til du har fått tenkt deg godt om.

Bondekjerring med M.E.

02.des.2010 kl.18:36

Med tanke på at du har hvite gardiner og vinduskarmer, så syns jeg ikke bordet skiller seg ut :) Syns du skal ha det sånn. Det er utrolig hva en duk kan gjøre, for eksempel ;)

Babylykke igjen?

02.des.2010 kl.18:48

Skjønner dilemmaet ditt. syns du har det veldig koselig , men kanskje litt mange ''hovedfarger'' (hvitt, sort, eik)

Jeg ville nok ikke malt bordet mørkt, ettersom dere har mørk sofa, jeg ville rett og slett hatt et eikebord, ettersom de største møblene dine er i eik :) Eller så ville jeg tatt fatt på malerkosten å malt eikemøblene :)

Jeg personlig er glad i hvite møbler, er ikke så glad i eik, men syns du har en fantastisk fin stue!! :)

jordegaard

02.des.2010 kl.18:49

Jeg synes ikke at det hvite bordet skiller seg ut. Du har jo hvite detaljer ellers i stuen.. men hvis du skal ha en annen farge hadde jeg enten kjøpt et i samme mørke farge som de mørke møblene eller så hadde jeg malt det i samme farge. Dumt å gå for mere i eik hvis du egentlig ikke liker eik..og hvis du på sikt kansje kommer til å bytte de ut. Men jeg synes virkelig at det hvite bordet er pent i stuen din. Stuen din er veldig fin:)

Hjemmehossilje

02.des.2010 kl.19:13

Jeg syns også at bordet er veldig fint som det er. Men skjønner tanken din. Jeg ville ikke kjøpt et nytt eikebord, for hvis jeg forstår deg riktig, ville du helst byttet ut de andre møblene med mørke dersom du hadde "fått lov"? Derfor tror jeg at du vil komme til å angre på det kjøpet. Hvis jeg var deg, ville jeg nok malt de møblene du har i eik, i den sorte farven du har malt hjørnebordene. Men det er en nokså stor oppgave... så skjønner om du ikke orker det:)
Akkurat det problemet har jeg å... Bare her er det tv-benken som er problemet! Blir sprø... Så har desverre ingen gode råd å komme med, siden jeg står midt oppi det selv. Men jeg syntes det er veldig fint som det er nå, hvis det hjelper no særlig :P

Lykke til ;)

Therese

02.des.2010 kl.20:46

Hvis denne stuen var min, ville jeg byttet ut tv bordet, ikke noe annet!

lifeofsunny

02.des.2010 kl.21:29

Tusen takk for tips alle sammen=)=)

Dette er ikke lett nei. Det var jo ennå mere blanding før jeg malte de små bordene. Nå er det svart og eik her, med dette hvite bordet.

Jeg syntes nå ikke eik er stygt, syntes det er veldig fint hos andre da jeg ser det, og i butikker. Men tror kanskje det har noe med at de jeg kjenner som har eik har heltre eikemøbler. Og det er nå en smule finere. Dette er jo ikke "ordentlig" eik heller.

hmm nei huff alt man skal styre med, hehe. Men det er så irriterende med dette bordet. Jeg liker det veldig godt i hvitt, så har egentlig lyst til å ha det slik. Men det blir på en måte en liten kræsj med det andre her. jaja finner nok ut av det=)

Lene

02.des.2010 kl.21:33

Flytt sofaen noen cm fra veggen, og legg teppet utenpå sofabena (ikke under), sånn at alt kommer litt mer ut fra "kroken", kanskje det blir bedre da, så det ikke blir så "gruppete"?

Har du forsøkt å trekke gardinstengene enda lengre ut på siden, og trekke gardinene ut? Altså "mer" gardin på hver side av vinduene?

Og så overtaler du mannen til ny tv-benk i brunsort i samme slengen? ;)

Bordet ditt er helt nydelig, så det må du ikke finne på å male:)

Linn

02.des.2010 kl.23:07

Jeg syntes bordet ditt passet bra inn jeg, liker stua di kjempe godt :D

Men det viktigste er vel at du/deres trives i stua =)

lifeofsunny

02.des.2010 kl.23:10

Lene: Takk for flotte tips.=) Jeg har tenkt tanken flere ganger da det gjelder gardinene. At de burde heng litt ved siden av for å åpne opp litt. Men det som er så dumt da er at persiennen i vinduet går ikke helt kant i kant med vinds karmene på siden. Så det ser litt rart ut,? for det blir sånn gleppe der på en måte.

Hmm det med teppet har jeg ikke tenkt på. Bare lurer på om det ikke er plass til å dra sofaen noe særlig ut fra vinduet, da ovnen står ved siden av sofaen på andre siden. Den blir kanskje for tett opptil? Åh skulle hatt større stue. hehe. Ønske meg nytt hus til jul jeg=)

Det som er så dumt er at skal vi bytte ut eikemøblene så må vi bytte tv benk, skjenk og vitrineskap. Det var nesten så jeg fikk det til her, men mannen ville ikke likevel. Kan jo ikke tvinge han heller. hehe. Ellers er det jo jeg som styrer og steller i heimen. Han bryr seg ikke på samme måte som meg. Men da det kommer til slike store prosjekter så vil han gjerne si sin mening. Hadde det vært for meg så hadde de vært ute for lengst. hihi.

lifeofsunny

02.des.2010 kl.23:12

Linn: Tusen takk for det linn=) Ja det er sant det. Trives jeg, men da det blir sånne små ting som kanskje "kræsjer" litt, så går jeg bare å irriterer meg over det. hehe.

Noen ganger syntes jeg det er fint, mens andre ganger ikke. Og nå syntes jeg ikke at bordet passer helt inn igjen pga eikemøblene. usj. hehe. Vel lar jeg det være en stund, går det vel over igjen.

villapaprika

02.des.2010 kl.23:44

hei på deg.

Jeg har ikke lyst til å sette fingeren min på stuen din, nettopp fordi jeg synes den er kjempe flott akkurat slik den er.

Men jeg kan likevel fortelle hva jeg hadde gjort, uten å mene noe galt om det du har skapt.

Jeg hadde malt bordet i brunsort oljemaling, det er det jeg har malt mine oppussingsobjekter i. En farge jeg aldri har angret på, da det gir mer tyngde til rommet,Itillegg vil det kanskje få eike møblene dine frem på den"ryddige" måten du ønsker.

Det er billigere å male bordet du idag har enn å bytte ut en hel gruppe. Men igjen dersom du liker hvite møbler best er det ingen idè å høre på meg, hi hi.. Jeg foretrekker mørke møbler derfor anbefaler jeg det. =)

ha en nydelig kveld videre!

tessa

04.des.2010 kl.12:56

Vi skal ha alt i heltre eik etterhvert ;) Så jeg hadde gått for ett eikebord! ;)

lifeofsunny

05.des.2010 kl.16:29

tessa: Hmm ja har tenkt litt på det=) og på eik ser man ikke så godt støvet. Det gar jo fint med det hvite bordet, men ser for meg at mørkt kan bli litt slitsomt.

Ei venninne av meg har heltre eikemøbler og det er veldig fint. De har også eikebord til en mørk grå sofa. Veldig fint. Så jeg vil tro at det går til sofaen vår også. Jeg vet jeg får noen penger til jul. Også blir det vel en jaug med salg snart. Så jeg får se hva jeg gjør=)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits