Roter i julepynten.

Jeg sitter å går igjennom all pynt her nå. Jeg husker i fjor, da fant jeg ting som jeg hadde glemt da julen skulle pakkes bort. Så i år går jeg igjennom alt, så jeg vet hva jeg har. Gjett om jeg har lyst til sette frem alt da. hehe. Men jeg syntes egentlig det er litt tidlig også. Det er veldig koselig, men jeg skal holde litt igjen ennå med fult julehus.

Noe småtteri får komme frem i dag. det kommer sikkert noen bilder i kveld=)8 kommentarer

Perlen

02.des.2010 kl.11:57

Gleder meg til å se:)
Sett det opp. Er tross alt bare 1 mnd i året det er JUUUUUUL :D

lifeofsunny

02.des.2010 kl.12:26

Nina: Ja jeg veeet.=) hehe. Jeg har ordnet litt her nå hvertfall. Syntes det er litt vanskelig å finne ut hvor jeg skal sette ting. Men men finner nok ut av det=)

Frøken Gjøvaag

02.des.2010 kl.12:58

Holder selv på å pynte med det røde :)

Gleder meg til å se ditt :)

Marianned

02.des.2010 kl.13:44

Jeg klarer ikke å vente, hehe jeg dro alt frem i begynnelsen av uka :)

Linn

02.des.2010 kl.13:55

Koselig:) Her er julen i full gang! Så utrolig fint bilde i headeren din. Går utifra at det er hjemme hos deg? Veldig flott! Takk for fin kommentar til innlegget mitt. Ha en fin dag!

lifeofsunny

02.des.2010 kl.15:41

Marianned: hehe ja det har lett for å bli sånn=)

lifeofsunny

02.des.2010 kl.15:44

Frøken Gjøvaag: Gleder meg til å se mer av ditt også=) Gøy å se hvordan andre pynter. Jeg har ikke pyntet så mye ennå. Men det ble nå litt mer i dag. Røde tekstiler har jeg ikke tatt frem ennå. Men det ble litt mere pynt her nå da. Jeg syntes egentlig det føles litt tidlig med nisser. Og jeg pleier å ta frem det røde først, også kommer nissene senere. Men i går ble det jaggu omvendt. hehe.

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits