Mer jul i stuen.

Jeg har vært på en liten handletur i dag.

Jeg har kjøpt litt flere julegaver, nye putetrekk til hotel putene, månetoppen luer til barna som de skal få til barnetv i dag=) Også dro jeg innom plantasjen for å kjøpe juletrefot. Og da ble det med meg hjem to nisser. Som tidligere nevnt har jeg ikke tenkt til å pynte så mye ennå, men siden jeg kjøpte disse i dag måtte de jo få stå fremme=) Kan jo ikke pakke de vekk for en ukes tid, det blir bare dumt. hehe.

Et rødt nisse hode, som fikk plass i vinduet.

Også endte jeg opp med en hvit nisse. Jeg har hatt lyst på en sånn siden jeg så plantasjen hadde fått de. Og da jeg var der i dag var det ikke så veldig mange igjen. Så da var det best å ta med en med en gang.hihi. Den har fått plass på tv benken.

Jeg har så lyst til å ta frem all pynt, men jeg skal klare å vente litt. Jeg blir gjerne fort lei ting, så jeg må bare vente litt. Da er det bedre å ta en nisse her og en der=) Men uansett ungene syntes det er stas med nisser, og i dag begynner jo julebarnetv. Så da er det koselig for de at det er noen få nisser fremme nå som desember er i gang=)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits