Litt shopping.

Nå blir det nye dyner og sengetøy til soverrommet. Vi har hatt 200 dyner, og nå ville mannen ha 220 dyner. Han er jo 184 lang så skjønner at han vil ha litt mer å gå på=)

Og siden mannen skulle ut å handle i sta, ringte jeg butikker og holdt av. Så var det bare for han å hente. Veldig greit egentlig=) Siden det var han som var ute så valgte han svart sateng sengetøy. Jeg har alltid hatt lyst på sateng, men det er jo så dyrt. Men nå som princess har 2 for 1 så går det jo an=)

En bunke røde brikker fra kid måtte jeg også ha. Disse skal brukes på bordet på julaften.

Vi har undret og fundert på hva årets julegave til hverandre skulle bli. Vi har tenkt på kamera og kaffemaskin. Men endte nå opp med fornying på soverromet. Dvs da med nye dyner, sengetøy og nytt walkinklesskap til meg. wooho.  Jeg syntes løsningen der inne er håpløs. Men nå skal det bli "ordentlig" walkin med hyller og greier. Gleder meg til det=)

 

7 kommentarer

220 dyne er gooodt, må ha såpass lang dyne vi også pga at kjæresten er 189 :o For meg er den mer enn lang nokk, men du merker forskjell uansett! :D

De røde brikkene var kjempefine!! Tror nesten jeg må få tak i meg noen til jul jeg også ;)

ewymarie

30.nov.2010 kl.21:03

Kjekke gaver. Håper du legger ut bilde av hvordan resultatet blir.

lifeofsunny

30.nov.2010 kl.21:49

ewymarie: Jepp det skal jeg gjøre=)

lifeofsunny

30.nov.2010 kl.21:51

Monica: Ja de er veldig fine. Bruker mye av de rundt om på border. Jeg trengte noen fler da jeg skal bruke de under tallerknene på julaften=) De er jo så billige også. Bare 20kr stykke, og nå har jo kid ta 3 betal for 2 på alle duker og brikker.
Aha, har de det også ja! Da må jeg ta turen nedover i morgen.. Har i brun og hvit, men var ikke sikker på om de hadde de i rød. Har vell kanskje ikke tenkt over fargene når jeg har vært der.

Det kommer til å bli kjempefint under talerknene, det er jeg sikker på! :))

Takk for tipset! :D

lifeofsunny

30.nov.2010 kl.23:36

Monica: Ja jeg tenkte å prøve det i år=) Har sett andre gjøre det. Så det blir hvit hel duk, og røde brikker under alle tallerknene. Da den tid kommer legger jeg nok ut bilder av et juledekket bord=)
Det må du gjøre, gleder meg allerede til å se hvordan det blir! =D Mener å ha sett slik pynting jeg også, det er så fint!! :)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits