Endelig har jeg fått de nye gardninene.

I dag har vi vært på lunsj hos mamma. Og da fikk jeg også med gardinene mine hjem. Endelig hadde hun fått lagt de opp. Veldig stor forskjell fra de gamle er det jo ikke. Men disse er mere "grove" i stoffet, og de har disse "rundingene" som oppheng.

Den nye lampen over skjenken er jeg også veldig fornøyd med=)

Nå håper jeg bare at lampen fra ellos kommer i morgen. Men det gjør den sikkert ikke. Da jeg sjekka i sta var den sendt hvertfall. Men det er jo bare typisk at jeg må vente til tirsdag eller onsdag. Ikke at det er så lenge til, men jeg skulle helst hatt den i går. hehe.

Ellers så fortalte mamma at tantebarnet mitt på 2 mnd hadde sluttet å puste i natt. Ambulansen måtte komme, og hadde visst vært hos søsteren min en god stund. Herregud så ekkelt. Jeg svingte en tur bort til lillesøster mens mannen og barna ble igjen hos mamma. Hun bor på samme felt som mamma. Stakkars, fikk helt vondt av henne.

Hun fortalte at det var akkurat som hun døde. Først skrek hun litt, så ble hun helt stiv og hvit, kjemperød under øynene og tårene rant. Så hadde hun bare blitt helt slapp og borte. Jeg kan ikke forestille meg hvor fæl den opplevelsen var.

Og lille tantebarnet mitt som er den søteste i hele verden. Nei får håpe dette ikke var noe alvorlig. Hun smilte nå så søtt til meg da jeg var innom=). Men søsteren min gruet seg til i natt. Hun visste ikke om ville tørre å sove. Og det skjønner jeg godt. Nei vi får bare krysse fingrene.

13 kommentarer

24.okt.2010 kl.21:18

Huff.. hadde en lignenden opplevelse med sønnen min da han var baby! Helt forferdelig!!

everybeat

24.okt.2010 kl.21:25

Den kommentaren var fra meg, glemmer visst og sjekke at adressen blir med noen ganger.. Gardinene var kjempe fine, btw!

Veronica

24.okt.2010 kl.21:47

kjempe fine gardiner og lampe!!! :)

Skal ha meg lignende gardiner med slike "maljer" eg og...

Huff ja, skummelt når slikt skjer...husker fotsatt fra når eg var litt over 7 år, lillebror min hadde mange turer med ambulanse til sykehus...han slutta å puste da han var baby....Det var en syste han hadde i halsen, som fylte seg med vann eller noke...klarte først å få den bort når han var ca 5 år!!! skummelt...får håpe dette var et en gangs-tilfelle!

FrydogSans

24.okt.2010 kl.21:56

Moro med forandring :) Gardinene var veldig fine. Ønsker meg noe liknende selv med slike ringer ! Ha en fortsatt fin kveld :)
Huff, så vemmelig med tantebarnet ditt. Fant de ut hva det var?

Stine - <3

24.okt.2010 kl.22:19

flotte bilder :) tror jeg skal skaffe meg gardiner med slike "hull" i opphenget!

lifeofsunny

24.okt.2010 kl.22:27

Line: De sa at de trodde det kanskje var at hun hadde litt slim i halsen eller noe. De tok henne ikke med seg i natt. Men hvis det skjedde igjen skulle de hente henne. Jeg syntes det er rart at de ikke tok henne med for en sjekk jeg, siden hun er så liten.

Linn`s interiør og anbefalinger

24.okt.2010 kl.22:30

Ble veldig fint med de gardinene :) så grusom historie. ble skikkelig redd når jeg leste den, men så godt det gikk bra. :)

Hjemmehossilje

24.okt.2010 kl.22:34

Gardinene ble veldig fine:)

Huff for en grusom opplevelse det må ha vært. Skjønner forferdelig godt at hun ikke kommer til å få sove i natt. Merkelig at de skal vente til neste gang, med å ta med babyen... Hvorfor det? tenker nå jeg... huff! Håper det ALDRI skjer igjen. Ingenting er så ille, som når noe fælt skjer med barna våre.

jordegaard

24.okt.2010 kl.22:47

Så flott stuen din er med de nye gardinene, og den nye lampen:) Huff, så forferdelig med babyen..stakkars søsteren din, jeg hadde nok gruet meg til i natt jeg også da.. Det må nok sette en skrekk i de fleste det der! Håper det går bra da:)

lifeofsunny

24.okt.2010 kl.23:21

Hjemmehossilje: huff ja det sa jegg også. Hvorfor tok de henne ikke med seg. Snakket nettopp med henne, og hun skulle nå sitte oppe i natt. Jeg skal til henne på dagen i morgen. Hun turte ikke være alene. Så jeg får holde henne med selskap til kjæresten/pappaen kommer hjem fra jobb.

25.okt.2010 kl.18:10

Åh, nå fikk jeg skikkelig vondt i magen! Vet ikke hvordan jeg hadde taklet noe sånt! Godt det gikk bra, da!

Kjempefine gardiner og lampe! :)
Huff så vemmelig. De burde jo sjekket henne og tatt masse prøver av henne syntes nå jeg :/

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits