Rommet til storebror.

Da har litt mer kommet på plass. Han har fått stol til pulten. Denne er også fra ikea, og kostet 119kr. Billig og fin=) Jeg har kjøpt stor dyne og pute + sengetøy til han. Dynen og puten er fra kid. Må jo kjøpe da de har 40% der. Dynen og puten kom på under 300kr.

Og jeg må innrømme at jeg er ganske så missunnelig på den dyna, for den var good=) Jeg var heldig som fikk den jeg fikk. Det er ingen kid butikker som har flere igjen. Men damen som jobbet der i dag ga meg den som var utstilt. Ble veldig glad da. Jeg har prøvd å få  tak i den før og. De skulle få inn flere nærmere jul. Så da tenker jeg at det blir ny dyne på a` mor ja. hehe Trenger det uansett, men da venter jeg til da.

Princess har 30% på alt sengetøy, så da kjøpte jeg et der. Så tenker jeg han kan ønske seg flere til bursdag/jul.

Nå mangler vi bare den frontplaten til senga, da ser den nok litt penere ut. Den ligger klar i kjelleren, må bare male den først. tenkte jeg skulle prøve å få gjort det i helgen.

Lampen jeg kjøpte i går henger og lyser så fint i stuen=) Bilder kommer.

5 kommentarer

ekornveien2

21.okt.2010 kl.18:25

Så fint han har fått det! Skikkelig gutterom! :)

lifeofsunny

21.okt.2010 kl.18:30

ekornveien2: Takk for det=)

Hanne på Landet

21.okt.2010 kl.18:31

Skikkelig koselig ble det! :)

jordegaard

21.okt.2010 kl.20:01

Kjempe fint! Ingen tvil om at det bor en gutt på det rommet;)

21.okt.2010 kl.21:59

Koselig gutterom! :)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits