Lillebrors rom før og etter.

På lillebrors rom ble det også en liten forandring.

FØR:

ETTER:

 

Han har fått sengen som storebror hadde og den ene bokhyllen. Det ble ikke noe nytt på han. Men med litt møbler fra storebror og litt ommublering, ble han strålende fornøyd=)

Den sengen han hadde på rommet har nå blitt satt hos bestemor. Slik at han har litt større seng der. Han har sovet i sprinkelseng på overnatting hos de til nå. Ikke at det har vært krise for han er jo bare 2år. Men han har sovet i stor seng siden han var 15mnd gammel. Så da blir det nok stas neste gang han skal dit. For nå har han stor seng der også=)

5 kommentarer

Linn`s interiør og anbefalinger

17.okt.2010 kl.20:11

åååh :) for et nydelig gutterom. Fikk masse inspirasjon. Ble mye finere og bedre plass med sengen der :) heldig gutten din er.

lifeofsunny

17.okt.2010 kl.20:20

Linn`s interiør og anbefalinge: Tusen takk linn=)

Melissa- Pseudotvillingmamma

17.okt.2010 kl.20:46

Kjempe fine rom guttene dine hadde:-)

Min gutt på 2 år, sover i sprinkelseng enda, og jeg har egentlig lurt på å legge han over i stor seng. Men jeg har fått høre at jeg skal vente til han nærmer seg 3 år. Men jeg synes at det er på tide!

Hva er dine erfaringer?? Har begge guttene sovet i stor seng så lenge? Og hvordan gjorde dere det de første dagene? Gikk han mye ut av sengen o.l?:)

lifeofsunny

17.okt.2010 kl.20:58

Melissa: Takk for det=)

Etter som jeg skjønner så er det vel mest vanlig at de bruker sprinkelseng frem til de er mellom 2-3år.

Eldste min var litt over 2år da han fikk ny seng. Dette fordi lillebror ville komme, og da byttet vi i god til før han ble født. Vi ville prøve å få det litt på avstand, slikt at det ikke ville bli et mulig sjalusitema at lillebror kom og tok sengen hans. Det gikk strålende bra og bytte seg. Vi hadde forberedt han på det, så det var bare stas.

Jeg hadde sett for meg mye ut og inn av den senga etter sengetid, men det har ikke vært noe problem i det hele tatt. De sover så fint i sengene sine atte=)

Da det gjelder minstemann som bare var 15 mnd, så hadde vi ikke noe valg. Han har vært ekstremt tidlig ute med det meste. Sto ved bordet da han var 6 mnd og klatret ut av sengen innen han var 15 mnd. Fryktelig slitsomt egentlig. Så dette var jeg spent på hvordan ville gå. Men det gikk såå fint å bytte til stor seng. Ikke noe problem i det hele tatt.

Jeg følte det var tryggest, for han var jo ikke store karen da han klatret ut av sprinkelsengen. Og det ble somregel til at han smalt i gulvet. Så da var det bedre å bytte seng så tidlig. Jeg syntes han var alt for liten, men ble fort vandt til det.

Jeg syntes ikke 2 år er for lite til å gå over til større seng. De fleste jeg kjenner har byttet til sine rundt 2års alder. Men dette er jo noe man må bestemme selv da=) Men somregel går det mye bedre enn man tror. Å ta de med på sengshopping kan også være til hjelp. La de være med å sette den opp osv. Det gjør det extra stas. Det gjorde vi=)

Oi dette ble langt. hihi

Stine - <3

17.okt.2010 kl.21:51

ble fint med sengen der da :)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits