Prosjekt kjellerstue.

Da har vi kommet litt lenger der nede. Ikke så langt, men det går da fremover. Det er så mye som skjer denne helgen, så vi får ikke så mye tid til å holde på der nede nå. Vi var i bursdag i går, bursdag i dag, og i morgen er det dåp.

På vaskerommet har vi fått på plass de siste veggene. Fortsatt mye igjen der inne, resten av taket, maling, lister og litt sånn.

Døren inn til vaskerommet har kommet på plass.

Så nå har vi to hvite dører=)

Jeg har også fått malt denne stusselige smale stripen av en vegg som er i mellom trappene oppe. Det må nok et par strøk til der. Det så mye ugjort her altså. Og det er så mye småtterier og, bla det øverste trappetrinnet i stuen. Vi har trinnet, det må bare kappes til først.

Det som er "farlig" er at man blir så vandt til å ha det sånn, at man ikke ser det til slutt. Men det er det slutt på nå, for nå skal hver minste lille ting kommer på plass her=)

Jeg har hørt mange si at man blir aldri ferdig å pusse opp. Man vil alltid mangle en list osv, kan nok si at det stemmer ja. Ihvertfall hittil.

4 kommentarer

Monica S

03.okt.2010 kl.01:09

Det går stadig framover! :D det ser kjempefint ut, kommer til å bli helt fantastisk når det blir ferdig :D

VilleVilla

03.okt.2010 kl.13:20

Så fint det blir. Kjenner meg igjen i det du sier. Føles ut som om vi bor på en byggeplass, men har nå blitt veldig vant med det. Kravene har ikke blitt så store med andre ord. Gleder meg til å bli ferdig sånn at jeg kan legge ut bildet som jeg har oppe i hode:) Ha en fin søndag!

synne

03.okt.2010 kl.15:00

Kjenner til det der ja. Vi blir liksom aldri ferdig. Listverk kan ta år! Og jeg er gift med en tømrer. ;) Blir fint i kjelleren deres. Det er så mye penere med hvite dører.

taubanevegen

03.okt.2010 kl.18:32

Så fint det ble med hvitmalte dører! :)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits