Putene fra ellos har kommet. Litt usikker jeg.

Alle var fine, men litt usikker om det passet inn her. De lilla putene skal jeg ikke ha. De var litt for rosa lilla i fargen til at det passet inn med de andre dyp lilla fargene her har her. Gull puten var fin, men jeg lurer på om jeg syntes den var litt for gul i fargen.

Denne puten hadde jeg der fra før.

Her er stolen med gullputen. Veldig uvant da den var mye større enn den jeg hadde. Når jeg ser på bildet her, syntes jeg det ser fint ut. Men veldig usikker da jeg titter bort på stolen her hjemme altså. Uansett så har jeg veldig lyst til å ha en gullpute av noe slag i den stolen.

Hva syntes du?

8 kommentarer

Stine

30.sep.2010 kl.21:24

Jeg synes det var veldig fint med gullputen, men også fint med den lilla da! Kommer jo helt an på hvordan du ser det hjemme, fordi på bildet og i virkeligheten er jo ofte ganske forskjellig...

lifeofsunny

30.sep.2010 kl.21:28

Stine: ja det er, det. På bildet ser det faktisk litt finere ut=) Mulig det er lyset og litt sånn her i stuen som gjør at den ser litt gul ut i fargen men. For den er jo egentlig fin. Hmm tenke, tenke.

jordegaard

30.sep.2010 kl.21:31

Stolen kler godt gullfargen på puta og den ble egentlig litt mere elegant med en rund pute i;) Men mulig den var litt stor? Du er så heldig som har slik stol;)

lifeofsunny

30.sep.2010 kl.21:38

jordegaard: Takk for det=) Ja jeg også lurte litt på det, om den ble en smule stor der borte. Og lyset gjør at den ser litt gul ut? Tja, jeg så hemtex hadde en på nettsiden sin. Kanskje jeg skulle tatt en titt på den en dag. Ellers så finner jeg sikkert en gullpute et annet sted som ikke koster skjorta, hehe.

Hjemmehossilje

30.sep.2010 kl.21:42

Jeg syns den ble litt for stor jeg.. størrelsen på den lilla puten passet bedre, syns jeg da;) Men puten var fin altså:)

lifeofsunny

30.sep.2010 kl.21:48

Hjemmehossilje: Ja men da er det ikke bare meg som syntes det ble noe rart borti der, selv om puten er jo fin den=)

Bondekjerring med M.E.

30.sep.2010 kl.22:01

Lilla, uten tvil! Den andre såg liksom litt for stor ut :)

Jatte

01.okt.2010 kl.02:07

Jeg syns det var kjempestilig jeg!

Syns ikke den var for stor :)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits