Realitetsblogging - min stue.

Etter en dag med to små, ser det sånn ut hos oss. Det går fort å rydde hvis man bare gidder, men æsj frister ikke akkurat nå. Vil heller bare ligge på sofaen å være lat.

Flere som har et like "ryddig" hjem som meg i dag?

9 kommentarer

Ser like dan ut her! Men heldigvis er det noen som sier: "Leker er ikke rot" så i dag velger jeg å høre på dem :P

Signe

29.sep.2010 kl.20:35

Hehe, det er du defintivt ikkje aleine om ;-) Ser ofte slik ut om ettermiddagen med oss òg. Eit ork av og til når ein må rydde det..Deilig å bli ferdig då :-)

jordegaard

29.sep.2010 kl.20:35

Nei her er det alltid strøkent..! Neida, bare tuller;) Det kan være nokså bomba her også ja..stort sett hver dag faktisk! ;) Syns jeg går å rydder hele tiden, men har finni ut at det er jammen bra at barna leker og er aktive..heller det og litt rot -enn stillesittende barn og et skinnende hus:)

Mamma til et lykketroll

29.sep.2010 kl.21:03

Bra å se at det er flere som har det akkurat likens som hos oss :) Prøver å være flink med å rydde opp etterhvert. Men noen kvelder frister det mer å bare ligge på sofaen.

Bondekjerring med M.E.

29.sep.2010 kl.21:03

Hehe, ja her står det tre svære kofferter midt på gulvet. Tomme er de også. Siden klærne som skal oppi en av dem ligger strødd rundt overalt. Får ta det i morgen :p

Linn`s interiør og anbefalinger

29.sep.2010 kl.21:04

Sånn ser det ofte ut i min stue også bare av 1 baby. Fikk litt lyst til å legge ut bilde av hvordan det ser ut sånn som du har gjort :) Litt "Realitet" av hvordan man egentlig har det. hehe!

prinsessevilikke83

29.sep.2010 kl.21:10

Jaaa...her er det shina hele tiden altså! *host*

lifeofsunny

30.sep.2010 kl.00:05

Godt å høre (lese) at det bare ikke er hos oss det ser sånn ut. Og har jeg ryddet?? Nei da, ble ligende på sofaen jeg vøtt. hehe. Men det skal nå lekes her i morgen og så.

Stine - <3

30.sep.2010 kl.17:31

her ser det helt bomba ut for tiden.... ikke tid til noe føler jeg. hvorfor har døgnet bare 24 timer?

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits