Nyvasket bad.

Jeg hater å vaske badet, men nå skinner det=) Og godt er det, en liten ny plante har også fått plass på vasken. Denne håper jeg holder litt lenger der inne.Jeg har fått kjøpt en liten kurv vi skal samle kviteringer i. Det blir spennende å se hvor mye vi har brukt om en mnd.


Det "håpløse" skapet har fått seg en kurv og. Det er jo lokkene til disse boksene som gjør at det blir så kaos der. Så da får vi håpe det blir litt mere orden der remover nå.


Jeg har ikke fått vasket hele huset i dag, det rakk jeg ikke før lillesøster kom. Men det får gå, da tar jeg det i morgen. Så da kommer det nok noen bilder av stuen, med litt småtteri nytt=)

3 kommentarer

Linn`s interiør og anbefalinger

08.sep.2010 kl.21:31

Deilig med nyvasket bad :)

Jannike

08.sep.2010 kl.22:55

eg heller lika ikkje å vaske badet, men er so sinnsjukt deilig når det er gjort!

so lekkert badet såg ut forresten:D

God helg på forskot:D

Fruen

09.sep.2010 kl.11:58

Ja de lokkene er et reint mareritt.. Jeg oppbevarer mine i en isboks, men det er nesten i trangeste laget, spørs om det ikke blir en slik kurv på oss og med tiden:) Takk for tipset!

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits