Løøp og kjøp, hehe. Dagens shopping.

Skulle bare ha noe "nødvendige" småtterier da jeg gikk forbi hansen og dysvik. En butikk jeg skjelden er i. Og der sto disse roseputene utstil. Inn med en gang gitt, og jammen var det salg på alle putene deres og. 40% på alle sammen. Og de hadde veldig mange fine, og billige var de og.

Kunne kjøpt mange jeg, hehe. Uansett denne kostet meg 60kr. Kunne jo ikke la være. Tilbudet skulle hvertfall gjelde ut denne uken. De kom i grå, lilla, hvit og en farge til jeg ikke husker.

Så da ble det denne rose puten i stede for den rosa jeg bestilte. Fin den og, men har ikke plass til begge=) Nå skal jeg vaske litt her før lille tantebarnet mitt kommer. Hun er 3 uker, og skal til fotografen i dag. Lille tutta, hihi. Også skal tante få være med og greier. Ikke på bilde da, men se på=)

7 kommentarer

Jatte

08.sep.2010 kl.16:01

Stilig pute :))

synne

08.sep.2010 kl.20:03

Den puta var riktig, riktig fin. Hvem andre fører slike puter? Noen som vet?

VilleVilla

08.sep.2010 kl.20:09

Flott pute, tror jeg har sett noe lignende på kremmerhuset:)

Fruen

08.sep.2010 kl.20:09

Jeg har ennå ikke fått bestemt meg om jeg liker roseputene eller ei, men til 60 kroner har jeg råd til å "teste" det ut. Så i morra blir det nok en tur på HD gitt. Takk for tipset:)

Liker godt å se bilder fra shoppingen din:)

Ta deg gjerne en tur innom hos meg også:)

lifeofsunny

08.sep.2010 kl.20:13

synne: Skeidar har også en, eller var det bohus? Hvis du ser på villapaprika sin blogg kan du se den der. Den er i en gulltone. Kjempelekker, men litt dyrere da.

lifeofsunny

08.sep.2010 kl.20:15

Fruen: Ja ikke sant, den var faktisk veldig fin altså. Også nesten gratis, hihi. Da måtte jeg bare teste ut en i mitt hjem altså.

synne

08.sep.2010 kl.22:53

Da får jeg snoke litt rundt. Hihi... Må jo ha litt nytt når både stuevegger og møbler er malt fra mørkt til hvitt. :)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits