Dagens handel.

Nå har jeg vært i butikken og handlet inn mat for denne uken. Vi må sikkert dra en gang til for å kjøpe litt smtterier som frukt ol. Jeg dro på rema og tenkte jeg skule holde meg til den butikken en stund, den skal jo være ganske billig sies det. Noe vil bli kjøpt andre steder da de ikke selger alt vi bruker. I dag brukte jeg 811kr, og det syntes jeg appsolutt ikke var mye gitt.

Jeg håper at vi skal klare 1000-1500kr i uken. Og nå skal alt som kjøpes noeteres ned, om det så bare er en liten blomst til 20kr. Jeg skal se hvor mye vi bruker på regninger og alt på en mnd. For det har vi virkelig ikke oversikten over. Så det blir spennende å se hva vi faktisk bruker. Shoppingen min skal også skjerpes inn, for jeg er veldig flink til å shoppe. hehe.

Og at rema nå har begynt med 2 for 1 på libero bleier er jo bare supert.

5 kommentarer

Lene

07.sep.2010 kl.19:48

Det har jeg gjort en mnd nå. Var kjempe "steng" med meg selv. Klarte meg på 500kr mat i uken+300kr i bensin. Da var jeg veldig konsekvent med alt jeg kjøpte, skrev handleliste, og planlagte alt. Så jeg klarte å spare 6000 i august:)

lifeofsunny

07.sep.2010 kl.19:59

Lene: oi ja det er jammen bra gjort altså=)

Lene

07.sep.2010 kl.20:54

Glemte å si at vi bare er en voksen og en 2åring, så sier seg vel selv at det ikke koster like mye som 4stk:)

lifeofsunny

07.sep.2010 kl.21:00

Lene: hehe ja det er sant=) men uansett du klarte å spare mye da.

mari

09.sep.2010 kl.14:31

DEt må jeg si var kjempebra Lene , men utrulig mya man handler som man ikke har bruk for egentlig ....ja,, ja ...blir jo spist opp da ,så vet ikke helt jeg . Men jammen lurt å skrive liste ...å prøve å følge den . Er det noe man kan spare på så er det i alle fall maten ...litt moro også , når man ser det går ?

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits