Kjøkken rydding.

I dag har jeg fått ryddet litt på kjøkkenet. Det er helt utrolig hvor rotete det kan bli i noen av skapene her. I 3 av skapene har vi lett for å bare stappe inn. Mye kunne kastes og.
Dette skapet er vel genentlig værst. Hyllen i midten pleier å være stappa full av bokser ol. Akkrat nå er en del i bruk. Men det pleier å være slik at man må passe på da man åpner døren, slik at man ikke får en boks i hodet. hehe. Hvordan holder dere orden på slike bokser? Syntes det blir fort rot der jeg.


Nå er det hvertfall bedre enn så lenge.


Dette er også et skap som gjerne blir veldig fult. Spesielt den nederste hyllen.
Kjøleskapet har også fått seg en runde. Og etter litt rydding, kast og vask så det brått veldig tomt ut.


Jeg har blogget om dette før, men det har jo kommet en del lesere siden da=) I kjøleskapet har vi et serveringsbrett fra ikea. Dette brukes til pålegg. Veldig enkelt å dekke på bordet da, tar det bare ut og inn=)


Lunsjen til barnehagen står og klar i kjøleskapet nå. Vi hadde en del potetmos igjen, og to middagspølser. Stekte de nå i kveld, slik at de kan få pølser og potetmos i matpakken i morgen. Ungene blir veldig glad da det er noe annet enn brødskive. Tenkte jeg skulle bli flinkere tl å bruke middagen slik. For vi er veldig flink til å ta vare på rester for så å kaste det.


Nå skal jeg sortere en haug med skittenføy, så det er klart for vask i morgen. En god del som skal gjøres da og gitt. man blir ikke arbeidsledig selv om man går hjemme=) Men syntes det er greit jeg, for hadde jeg ikke hatt ting å pussle med ville jeg flydd på veggen gitt.

Ha en god natt, blogges i morgen.

5 kommentarer

jordegaard

06.sep.2010 kl.07:50

Er litt lettere å finne det man leter etter i et ryddig skap;) Så jo veldig fint og ordnet ut nå da! Så lurt å bruke rester i matpakka, det har jeg aldri tenkt på, men det var smart!

angiemor

06.sep.2010 kl.09:25

Det så gøy ut,jeg elsker å rydde i skap!! :)

Vi også har pålegget på brett i kjøleskapet,mye enklere å dekke på da ja! :p

synne

06.sep.2010 kl.16:27

Deilig med ryddige skap. :) Jeg pleier å legge bokser og lokk i ei kurv i skapet, eller i skuffen. Da holder det seg hvertfall i et samlet område. :) Flink er du.

lifeofsunny

06.sep.2010 kl.16:42

synne: Takk for tips, kanskje jeg skulle skaffet meg noen kurver=)

Kristina

07.sep.2010 kl.21:52

Haha, jeg må nesten le.. fordi jeg kjenner meg så godt igjen! ;) Vi er også SUPER flinke til å spare på rester, som vi bare kaster etter noen dager.. det blir aldri til at vi spiser det.. hehe ;)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits