Nye gardiner til stuen.

Vel nå er det ikke så voldsomt lenge til jeg har bursdag. hihi. Eller en liten stund da 1 1/5 mnd igjen, men det går så fort så. Allerede nå har jeg begynt å ønske meg ting rundtom.

I går dumpet kid reklamen ned i posten, og der var de. De nye gardinene mine=) Det var tilbud på de, så i dag dro jeg og kjøpte. Men jeg får de ikke ennå da. hehe. Jeg skal få de til bursdagen av mamma, så det ligger hos henne nå. Men jeg har nå en lengde her da, for hun skal legge de opp litt for meg. Så jeg måtte ha en og måle med.

Dette er de gardinene vi har nå.


Jeg har lenge hatt lyst til å bytte ut til gardiner med sånne ringer, syntes de henger så fint.


                       den gamle                                                den nye


Superstor forskjell er det vel ikke, men alikevell blir det forskjell. De jeg har nå er det rutemønster i, og jeg begynner egentlig å bli litt lei det og.


Den gamle, og nye gardinen.


Og den nye alene. hihi.


Gleder meg til å få de, men greit å ha noe å glede seg til og da. =)

Strax er det cæsar, og gud så spennende. Etter det blir det litt ryddig på et nokså uryddig kjøkken. Senere blir det bakt potet. Vi spiste jo det forrige onsdag og, og det var bare så godt. Må ha det igjen jeg altså=)

6 kommentarer

jordegaard

25.aug.2010 kl.20:05

Veldig fine gardiner! Kjekt med tilbud altså;)

Hannes hjem & interiør

25.aug.2010 kl.20:16

Så fine de var, så veldig stor forskjell når de hang ved siden av hverandre.

Godt å se det er fler som fortsatt synes Cæsar er like spennende, hihi :)

synne

25.aug.2010 kl.20:59

Fine! :) De så litt tettere ut i stoffet enn de gamle. Føles litt lunere til vinteren det. Jeg er på utkikk etter gardiner i en bruntone til vinteren. Om jeg da ikke finner noe annet som vipper meg av pinnen da. Hehe... Ha en fin kveld.

lifeofsunny

25.aug.2010 kl.21:27

synne: De har i brunt også=) Veldig fine i fargen alle sammen, men føler hvite passer best nå som jeg har malt veggen? Ellers kunne jeg tenk meg sand eller brunt selv. Elsker hvitt og brunt=)

Ha en fin kveld videre du også=)

lifeofsunny

25.aug.2010 kl.21:27

Hannes hjem & interiør: hihi ja jeg bare MÅ se, og hvertfall nå da. Spennende=)

lifeofsunny

25.aug.2010 kl.21:29

jordegaard: takk=) ja det er jo da man burde slå til=) Eller i dette tifelle mamma da. hehe. Tenkte jeg skulle prøve å være litt flink nå frem til bursdagen. Og heller ønske meg det i stede for å kjøpe selv. Selv om det blir bittellitt venting da.

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits