På mitt bad...

Står denne nye søppeldunken. Den vi hadde var så liten, den ble full med en gang. Living har mye tilbud nå, så i dag dro jeg og kjøpte denne. Jeg syntes den var ganske kul egentlig, og prisen var heller ikke ille. Bare 49kr=)

Jeg har flyttet om litt på hyllene der inne og. Men uansett hvor mye jeg flytter, syntes jeg at det bare ser "rotete" ut. Jeg har lenge sett etter kurv/dunk som ikke er så stor til hyllen. Som jeg kan ha deo, parfyme ol stående oppi, for at det skal se mere ryddig ut. Men jeg har ikke funnet noen ennå som passer.

Jeg tok mini sinkbaljen jeg hadde nede og satt der. Det er nå litt koselig med planter på badet også, frisker liksom opp litt.


Nå skal jeg flytte hempene på hånklene. Hånklene detter bare av de klypene jeg har de på, også syntes jeg ikke det ser så fint ut da de henger sånn.

Jeg skal få tatt bilder av gangen oppe og, hvor den andre rokkokko stolen står=)

3 kommentarer

Linn`s interiør og anbefalinger

12.aug.2010 kl.22:20

stilig søppelbøtte :) du har et koselig bad

lifeofsunny

12.aug.2010 kl.22:22

Takk for det linn=)

jordegaard

12.aug.2010 kl.23:23

Den søppelbøtten var kjempe fin, og passet veldig fint inn på badet ditt:) Og jeg er helt enig i at planter frisker opp på badet!

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits