Maler, maler og maler,og det blir så fint og flott=)

Maler og maler, føler jeg aldri blir ferdig, hehe. Men det begynner å nærme seg nå. Utrolig hvor mye litt maling kan gjøre. Bordet hadde jeg jo fra før i kjelleren, så hvorfor ikke. Jeg får et "nytt" stuebord i stuen til under 200kr nå=)Bordet har fått en runde til med hvitmaling. Bena er helt ferdig nå, og bordplaten trenger 2 strøk til. Mannen pusset bordplaten ganske grunding før jeg malte. Men det var alikevell noen dype hakk der. De er nå sparklet, og i morgen skal jeg pusse på det og male igjen. Så på torsdag tar jeg siste strøket på stuebordet. Til helgen blir det nytt bord i stuen. gleder meg.


Jeg har også kjøpt en ny brikke på kid. Jeg har jo hvit brikke på bordet i stuen nå, men føler det blir litt kjedelig da bordet også er hvitt. Elsker disse brikkene fra kid, billig er de og. Bare 20kr stykke.


Stolene har også fått seg en runde til med maling. Her trenger jeg hvertfall 2 strøk til. De er nok også ferdig til helgen. Gleder meg til å kle de med lammeskinn og nye puter=) Jeg har også funnet ut hvor de skal stå.

4 kommentarer

Linn`s interiør og anbefalinger

03.aug.2010 kl.22:38

Så flink og kreativ du er.

lifeofsunny

03.aug.2010 kl.23:15

Takk for det linn=)

line

04.aug.2010 kl.04:25

For noen flotte stoler! Slike ønsker jeg meg. Blir morro å se resultatet;-)

04.aug.2010 kl.21:14

ser jo utrolig bra ut da!

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits