Jeg har bestemt meg - de blir hvit.

Jeg gjør det som jeg hadde tenkt, maler de hvite. Så i dag har jeg kjøpt lammeskinn, puter og maling. Gleder meg, men jeg bør vel få ferdig stuebordet først=) Det lille bordet jeg fikk med stolene har jeg nok ikke plass til. Aner ikke hvor jeg kan ha det her.

Vi har jo ikke såå stort hus heller. Og det var i utganspuktet et par slike gamle stoler jeg ville ha. Det blir nok til at ei venninne av meg overtar bordet. Det var veldig fint da, men må jo ha plass til det også.

4 kommentarer

Hannes hjem & interiør

02.aug.2010 kl.21:44

Hihi, du har virkelig fått maleånden over deg ;) Tror de blir kjempelekre i hvit:) Skal du trekke om stoffet også, eller beholde det som det er? Kunne tenkt meg slike stoler selv, men har ikke plass :(

Ida Helén

02.aug.2010 kl.22:33

Kjempe fine stoler, helt sikker på at de blir kjempe fine i hvit også:) Trur også trekket vil passe med det!

Stine - <3

02.aug.2010 kl.22:41

blir bra dette :) lyst til male hos meg også?? hihihi. spennende å se om du skal beholde trekket :)

lifeofsunny

02.aug.2010 kl.23:25

Ja fått litt maledilla om dagen. hehe.

Jeg tenkte jeg skulle bytte trekk. Men aner ikke hvordan, hehe. Jeg får få mamma til å se på de en gang. Foreløbig blir det lammeskinn i stolene i stede, så får jeg se om jeg bytter de eller lar være=)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits