Se hva jeg har fått meg - rokkokko møbler=)

Jeg har lenge hatt lyst på sånne stoler. Og jeg kom over en annonse på finn i dag. Hun skulle ha 500kr for to stoler og et bord. Da var ikke jeg sein med å ringe. Så nå står de i min stue=) Jeg tenkte jeg skulle male de hvit, men da jeg puttet et lammeskinn i stolen, så syntes jeg at det var veldig fint at den var litt mørk.

Kanskje det blir litt for mye hvitt hvis jeg maler den? for jeg skal ha lammeskinn i stolene, og en pute. Skulle jeg malt de mørk tro? Eller la de være. Hmm usikker.Nei nå får jeg gå å male litt på stuebordet, har jo ikke fårr begynt med det ennå heller. hehe

4 kommentarer

01.aug.2010 kl.22:40

Hei!!

er nylig blitt leser av bloggen din!! Du har utrolig fin stil=) Jeg synes d var superfint å ha stolene brune slik de er m lammeskinn og den puta i!!Helt nydelig!!Brunt og hvitt er sååå fint sammen=)

Cecilie

01.aug.2010 kl.23:18

Det var utrolig stilig å ha lammeskinn i stolene. Jeg syns de var fin i den fargen de var. Det ga liksom litt brytning med alt det hvite.

-Cecilie

lifeofsunny

01.aug.2010 kl.23:57

Takk for det=)

Ja jeg ble veldig usikker nå altså. Mannen vil ha de hvite da. Ville jo det først og, helt til jeg putta noe lyst i stolen.

Jeg får ta en tur ut i morgen og kjøpe lammeskinn til de, og puter hvis jeg finner. Så får jeg se hva jeg gjør=) Kjøper jeg noen brune puter så kanskje de kan bli hvite.

Elsker brunt og hvitt hvertfall=)

jorunn

02.aug.2010 kl.14:18

FY flate der gjorde du et kupp ...jammen lurt å følge med på Finn. Men for all del ikke mal de ...kjempekoselig blogg du har . Nydelig hjem , du er så flink til å få det koseleg rundt deg ... Ha en flotters dag ! :)

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits