Soverommet før og etter.

Da var vi ganske ferdig på soverommet. Lurer på om gardinene ikke ble så kræsj likevell? Hmm tenke litt på den. Bildene er jo ikke på plass ennå, det må vi vente noen dager med så malingen er helt tør. Jeg har kjøpt bildelisster som jeg vil ha over sengen, men mannen vil henge de opp uten. Så vi får se hva vi ender opp med der. Bilde kommer nok da det er gjort=)

 Ellers har jeg veldig lyst til å tappetsere frontene på kommoden min. Jeg har lyst på en lys tapet med noe svakt mønster på i sølv eller noe. Men det blir litt senere da. Har mye annet å pussle med nå=) Før bildene er noen jeg hadde liggende på pc`n.

FØR:

ETTER:


7 kommentarer

Stine - <3

20.jul.2010 kl.21:16

Nle jo veldig bra da!

lifeofsunny

20.jul.2010 kl.21:41

Takk for det=) Veldig fornøyd.

mrskvarsvik

20.jul.2010 kl.21:55

dette må jeg si ble lekkert, du er virkelig flink altså! gleder meg til å se helt ferdig bilde av stuen også!!! nydelig har du det i hvertfall!

ha en strålende kveld!

klem fra meg

lifeofsunny

20.jul.2010 kl.22:46

Tusen takk=) Gleder meg veldig til å se forandringen på kjøkkenet ditt også.

Aina

21.jul.2010 kl.00:31

Dette ble skikkelig fint! :) Og gardinene ser ut til å passe perfekt synes jeg. Ser sånn ut på bildet her iallefall! ;) Synes hele rommet virker mye varmere nå etter du malte den ene veggen.

Hjemmehossilje

21.jul.2010 kl.20:56

Kjempe fint ble det:) Stor forskjell altså...morsomt å se hvor mye litt maling på en vegg kan gjøre:)

lifeofsunny

21.jul.2010 kl.22:25

Takk for det=) Ja hele rommet ble forrandret bare ved å male den veggen.

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits