Dette blir så fint=) (soverommet)

Jeg er kjempefornøyd med fargen. Det var akkurat sånn jeg så for meg. En brun farge som ikke er for lys eller for mørk, og som må passe til den vi har fra før. Jeg håper det blir igjen en del. For nå fikk jeg veldig lyst til å male en vegg i stuen eller på kjøkkenet også=) Gleder meg til i morgen så jeg får tatt siste strøket. Det må nok 2 strøk til. Lampen i taket skal byttes ut også=)

Ikke bry dere om rotet rundtom. Ser også at gardinene blir litt kræsj, men det får jeg ta senere. Jeg har også en plan med kommoden der inne, men det blir også litt senere.

Flere bilder kommer nok i morgen.FØR.

ETTER:


6 kommentarer

Aina

19.jul.2010 kl.22:30

Ser kjempe fint ut! :) Gleder meg til å se sluttresultatet! :)

Helle Cecilie

19.jul.2010 kl.22:32

Lekker farge:D HVa heter den?!

lifeofsunny

19.jul.2010 kl.22:44

Takk=) Det ble mye lunere på en måte der inne nå.

Å ja det glemte jeg jo å skrive=)

Marrakesh heter fargen.

lindajulie

19.jul.2010 kl.23:02

Kjempefint:) Jeg er som deg, mer komfortabel med lyse farger og sliter med å tørre å bruke litt mørkere farger. Jeg tenker så det knaker på om jeg skal gjøre noe tilsvarende, men tør jeg? Vi får se...

19.jul.2010 kl.23:03

Ditta var kjempe fint, fin farge:D

lifeofsunny

19.jul.2010 kl.23:22

lindajulie.

Ja jeg også har vært litt sånn. Jeg har sett på mange andre blogger at de har vegger i andre farger, og det er jo kjempefint=) Så da tenkte jeg å prøve på soveromet, og det ble fint og. Det ble lunt og koselig, og den hviten sengen blir fin inntil den fargen. Mannen og ble fornøyd=)

Jeg tror nok det skal bli ca et halv spann igjen, så da får nok den ene veggen i stua et par strøk og tenker jeg=) kan jo ikke kaste malingen heller. hehe.

Så i morgen blir det et strøk til på soverommet, så er det stuen sin tur. Fikk nesten litt dilla jeg nå. hehe

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits