Ren stue.

Å det er så deilig med nyvasket hus. Nå drar jeg snart ut for kvelden, jeg skal besøke ei venninne. Og mens jeg er borte skal mannen vaske gulvet og re opp sengen. Så da kan jeg bare glede meg til rent sengetøy da jeg kommer hjem. Da er det bare så godt å legge seg.

Ellers haar det jo plasket ned her i dag og gitt, så da passet det jo fint med litt rydding og husvask. Jeg har ikke tatt badet da, så det gjør jeg i morgen. Resten av huset er nå tatt=)Ha en fin kveld videre.

3 kommentarer

Kristine.

16.jul.2010 kl.12:38

Hei. Ville bare si at jeg liker bloggen din veldig godt. Er her inne vær dag å ser ;-) Blir inspirert av å se på hva du gjør og finner på. Kunne du tatt bilde av alle rommene i huset/leiligheten din?

også lurte jeg bare på hvor du har kjøpt det bilde over soffan , hyllene ved sidna og de bokstavene ? ;-)

Håper på svar !!;-)

Kristine.

16.jul.2010 kl.12:41

Beklager, så nå at du har lagt ut av rommene !! da skal jeg ta en titt der ;-)

lifeofsunny

16.jul.2010 kl.16:28

Tusen takk for det, koselig at du titter innom=) Bildet over sofaen er kjøpt på Ikea, bildelistene er kjøpt på skeidar, og bokstavene er fra black design butikken.

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits