Mitt kjøleskap.

Jadda lite å blogge om i dag gitt, og ikke er det noe å se på tv heller. Så da fant jeg ut at jeg kunne jo like så greit vaske kjøleskapet, for å slå ihjel litt tid.

Dette serveringsfatet er fra ikea, og det blir brukt til pålegg. Mye lettere å ta brettet ut og inn da vi spiser, i stede for masse pålegg. Enkelt å rydde av bordet etter mat også. Bare legge det på brettet å putte det i kjøleskapet igjen.
Tror vi skal ta en tur i butikken i morgen for litt påfyll.


Så til slutt bruker jeg denne sprayen for å få frontene på skapen nice and shiny=)
Mannen er i garasjen i kveld også, og nå er benken nesten ferdig. Han blir kanskje ferdig med den i morgen. Håper det, gleder meg sånn til å få den på plass.

3 kommentarer

Linn

11.jul.2010 kl.22:27

Du har et kjempe fint kjøleskap :) er ute etter lignende selv. Så praktisk det var med eget fat til pålegget. Der fikk jeg er veldig god ide =D

lifeofsunny

11.jul.2010 kl.22:38

Ja veldig greit=) Fikk ideen av ei venninne for flere år siden. Det er jo så greit i stede for å spørre barna og sånn hva de vil ha på. Sett bare brettet på bordet, så er det bare og forskyne seg=)

Veldig greit hvis mannen og jeg lager noen rundstykker på kvelden og. For da spiser vi jo i stuen. Slipper å bære så mye frem og tilbake.

Linn`s interiør og anbefalinger

11.jul.2010 kl.23:18

Veldig praktisk ja :) ble veldig glad for den iden din! Har ikke helt tenkt tanken selv. Da er det bare for meg å skaffe meg et fat :) enkelt og greit

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits