Da er det bestemt.

Mannen skal lage hjørnebenk til meg på terrassen. Gleder meg. Det kommer til å bli så koselig.
Det blir noen uker til da, han skal ta det da ferien begynner.
Formen er heldighvis litt bedre i dag. Blomsterbordet er ferdig med knott og pynt.
Ble så fint atte. Jeg skal ta bilde, og legge det ut etterpå.

2 kommentarer

Stine - <3

20.jun.2010 kl.16:35

heldig du er som har en handy mann :) Jeg har nå fått kjøpt inn blomsterbordet jeg også, så nå må mannen bare finne frem malingskosten! Malte du på sidene av den skuffen også eller bare på fremsiden?

lifeofsunny

20.jun.2010 kl.18:21

Ja han klarer det meste=) Veldig glad for det ja.

Jeg malte sidene på skuffene også ja, og under. Malte skuffen og bordet hver for seg. Malte ikke under topplaten da. Og under den hullete platen grunna jeg bare, malte ikke så nøye over der på 2 strøket. Det er det jo ingen som ser. Men baksiden på skuffen er bare grunna.

For da jeg malte skuffen, malte jeg forran, under og på sidene. Så satt jeg den ned på baksiden så den fikk tørke. Da alt var tørt, satt jeg i skuffen, og bare dro over med grunning bak. Bare for at det skulle bli hvitt.

Jeg tenkte på det etterpå at jeg kunne jo malt hele skuffen, også satt den oppå no slik at alle sidene kunne blitt malt. Men men samme det om siden bak bare er grunna, ingen ser det heller. hehe. Kanskje jeg drar over med hvit en gang.

Skriv en ny kommentar

lifeofsunny

lifeofsunny

27, Oslo

Er gift, og bor sammen med med mann, mine to sønner, og en katt. Jeg er veldig glad i interiør, og shopping. Ellers liker jeg å være med familen, venner osv. Lurer du på noe? Send meg gjerne en mail=) baremeg00@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits